Se Chris Brown avtjäna samhällstjänst

"Han är inte van vid att utföra kroppsarbete - och det syntes."


Artisten Chris Brown har nu börjat att avtjäna sitt straff för att ha misshandlat sin före detta flickvän Rihanna tidigare i år.

På bilderna bär Chris en självlysande väst, mössa och kamouflagebyxor. Självklart passar han även på att ta av sig tröjan för att visa upp sin vältränade kropp inför kamerorna.

Samhällstjänsten innebär att han måste rensa ogräs och plocka sopor vid polisens stall.

–Han var verkligen trött på att utföra samhällstjänsten. Han är inte van vid att göra allt det där kroppsarbetet och det syntes, säger en åskådare till The Telegraph.

Självklart fanns Chris livvakter på plats för att skydda stjärnan från fansen medan han utförde sina uppgifter. Artisten kommer att avtjäna 180 dagars samhällstjänst, han blev även dömd till fem års villkorlig dom.

Vid samma tidpunkt fast på annan plats såg Rihanna lite mer glamourös ut då hon anlände till en restaurang i New York. Hon kanske ville fira Chris, för tillfället, miserabla tillvaro?

Kolla in bilderna ovan för att se Chris avtjäna sitt straff.

Skrivet av:

Senaste nytt

Komikerpar släpper deckare i vår

3 timmar sedan

Metal-duon klättrar i popularitet: "Taggande"

3 timmar sedan
Debutanterna Scarlet har klättrat i popularitet i Melodifestivalen. Den skräckinspirerade hårdrocksduon vann genrepspublikens hjärtan och även spelbolagen sätter duon högt, och kan hota en av de utpekade förhandsfavoriterna.

Metoo präglade franska Oscarsgalan

idag 00:18
Justine Triet och filmen "Fritt fall" blev den stora vinnaren vid årets Césargala. Men nästan allt fokus låg på skådespelaren Judith Godrèche och metoo-rörelsen.

Blodig sekvens i "Ferrari" – "så det såg ut"

igår 19:20
I decennier har Michael Mann varit besatt av tanken på att göra en film om Enzo Ferrari. Nu är filmen här – med Adam Driver i rollen som den legendariske huvudpersonen.

Hanna Friberg avslöjar matknepet för att klara Vasaloppet

igår 16:58
För ett år sedan åkte influencern Hanna Friberg Vasaloppet. Nu avslöjar hon hur hennes diet såg ut inför loppet.

Alex Ceesay svarar på privata sexfrågan

igår 16:19
Efter en längre paus på Youtube så har rapparen Alex Ceesay nu gjor comeback. I en ny video så har han och flickvännen Ellie nu svarat på följarnas frågor – och en av frågorna är väldigt privat.