Här målar Chris Brown

Chris Brown taggar en vägg i Los Angeles. Nu kan han tvingas tvätta bort det.


Det var i februari i år som r 'n' b-stjärnan Chris Brown gick loss med sprejfärg på en hel vägg i Los Angeles River, downtown i L.A. Sångaren målade ett ansikte och taggade sitt smeknamn "Breezy" under en graffitisession för en fotografering till hans kommande album med just titeln "Graffiti". Men webtidningen Radaronline hävdar att Browns grafittimålande var en olaglig handling.

Det var även i februari som hans gräl med Rihanna urartade helt och lämnade henne halv sönderslagen.

Chris Brown avtjänar nu sitt straff för misshandeln av Rihanna. Ironiskt nog dömdes Brown till 1 400 timmars samhällstjänst, vilket innebär att han kommer att få ta bort graffiti från väggar och tvätta bilar som en del av sitt straff.

Skrivet av:

Senaste nytt

"Idol"-finalen är i gång

2 timmar sedan

Det hände under ”Börje"-träningen som fick Skarsgård att börja gråta

idag 19:00
Valter Skarsgård syns i rollen som Börje Salming i Viaplays nya satsning. För Nyheter24 berättar Valter Skarsgård hur han tränade inför att porträttera den hockeyikonen. – Hur trött man än var så fick ingen veta det, berättar skådespelaren.

Därför var det svårt för Hedda Stiernstedt att spela Margitta i "Börje"-serien

idag 18:50
I Viaplays nya serie om Börje Salming porträtteras även hockeyikonens äktenskap med Margitta Wendin. Det är Hedda Stiernstedt som spelar Salmings första fru, och för Nyheter24 berättar hon om vad som var mest krävande med rollen.

Pernilla Wahlgren ändrade sitt Instagraminlägg efter följarnas reaktioner

idag 17:40
Hemma hos Pernilla Wahlgren har julkänslan infunnit sig. I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av en julhälsning som inte riktigt blir helt rätt.

La du också märke till den avslöjande detaljen i Bonde söker fru-Jens matbild?

idag 15:52
Bonde söker fru har sannerligen levererat både det ena och det andra i år. En av bönderna Jens Lundin, har kommit att bli en stor favorit ute i stugorna.

Efter renoveringen – nu visar Carolina Gynning upp sin nya herrgård

idag 14:14
I mitten av november 2023 gick flyttlasset för Carolina Gynning. Då flyttade hon nämligen in i sin nya herrgård på Ekerö. Nu visar Carolina upp resultatet efter renoveringen – och det ser verkligen fantastiskt fint ut!