1 av 5
- Foto: All Over Press
2 av 5
- Foto: All Over Press
3 av 5
- Foto: All Over Press
4 av 5
- Foto: All Over Press
5 av 5
- Foto: All Over Press

Anna Anka: "Jag behöver inte Pauls miljoner"

Hollywoodfrun klarar sig själv - med flera nya teveprogram på gång


Just som Anna Anka slagit igenom och blivit det senaste halvårets stora snackis hos hela svenska folket så bestämde sig maken Paul Anka för att ta ut skilsmässa.

Men Anna Anka är nöjd med livet, trots att hon nu får klara sig utan låtskrivarlegendens dollarmiljoner.

- Jag älskar att jobba och det kommer jag alltid att göra. Jag behöver inte Paul Ankas miljoner. Han kan behålla dem, jag skaffar mina egna, säger Anna Anka till Expressen och skrattar.

Parets skilsmässopapper lämnades in till en domstol i Kalifornien i torsdags och Anna har sedan dess bott på lyxhotellet Four Seasons i Westlake Village, norr om Los Angeles.

På hotellet har hon precis gjort färdigt inspelningarna av teveprogrammet Anna Ankas Jul som ska gå på TV3 på julafton.

Enligt uppgifter ska TV3 ha fått betala bra för att få den omtalade tevestjärnan från Svenska Hollywoodfruar till sitt julprogram.

– Inspelningarna har gått bra, precis enligt planerna, säger TV3:s presschef Max Lagerbäck till Nyheter24.

Har skilsmässan från Paul påverkat inspelningarna något?

– Mig veterligen så har de inte skilt sig, utan Paul har bara lämnat in en ansökan än så länge. Men skriverierna har inte påverkat alls utan hon har levererat precis enligt plan, säger Max Lagerbäck.

Skulle det vara positivt eller negativt för tevekarriären om skilsmässan från Paul gick igenom?

– Jag spekulerar inte i hypotetiska frågor, men vi kommer fortsätta jobba med Anna Anka i flera kommande program. Dels Svenska Hollywoodfruar 2 och dels i det nya programmet Anna Anka - PA (Personal Assistant), säger Max Lageräck till Nyheter24.

Samtidigt kommer också uppgifter om paret Ankas bråk, där både Paul och Anna ska ha ringt till larmcentralen efter att båda två sagt sig ha blivit hotade.

- Han hävdade att hon knuffat honom, hon sa att han dragit pistol. Vi gjorde en noggrann utredning och hittade inget stöd för det, säger kapten Ross Bonfiglio på polisen i Ventura där bråket ägde rum i parets hem.

Fallet kommer sannolikt att läggas ned, säger Bonfiglio till Expressen.

/
Jul
/
/
/
TV3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!