Hur får man kändiskroppen?

Nyheter24 tipsar om sätten som du kan få kändiskroppen på.


De är smala. Ibland undernärda. De är sexiga. Oftast opererade. De är snygga. Nästan alltid retuscherade. Men hur skaffar man sig den där kändiskroppen på ett naturligt sätt? Och är det ens möjligt? Nyheter24 listar de tips som kändisarna påstår ligger bakom deras kroppar.

Miranda Kerr

Victorias Secret-modellen Miranda Kerr dejtar inte bara Orlando Bloom. Hon har kroppen för att göra det. Om du vill ha hennes bilringsfria kropp är tipsen följande: Träning fyra gånger i vecka i 75 minuter - minst. Där ingår en fem kilometers löprunda. När det kommer till kosten är det som gäller havremjöl, äggvitor, grönsaker, müsli, youghurt och frukt. Utöver det sallader, fisk eller kyckling.

Renee Zellweger

Har omgärdats av anorexitrykten länge. Något hon själv förnekar. Men trots den nästan obefintliga kroppshyddan är det en strikt kost och träning som gäller. Sex gånger i veckan går hon mellan tre till fem mil på löpbandet. Hennes diet är proteinrik och består av mycket fisk, grönsaker och äggvitor. Favoriträtten är lax med spenat, lök och tomat. Inte så illa men lite bearnaise över det kanske skulle sitta bättre.

Amy Winehouse

Möjligtvis vore en fettransplantation på sin plats när det kommer till den här undernärda sångerskan. När man missbrukar behöver man varken träna eller äta särskilt nyttigt. Mager håller man sig ändå. Enligt uppgift, rättare sagt paparazzina utanför stjärnans hem, så käkar hon hemlevererad pizza några gånger i veckan. Den som kunde göra det.

Systrarna Olsen

Den ena har lidit av anorexi och den andra... ja, inte långt därifrån. Nyligen avslöjade Ashley att hon gör en timmes yoga varje morgon. Därefter äter hon en rostad bagel med light färskost. Hon dricker inte vanlig mjölk utan föredrar sojamjölk. Mary-Kate å sin sida avnjuter en spenat- och ostomelett. Resultatet? Två spinkiga tvillingar.

Victoria Beckham

Kändisvärldens synonym med anorexi. Vad hon väger är dock en välbevarad hemlighet. "Något personligt", enligt henne själv. Posh-bruden äter mycket fisk, grönsaker, frukt och japansk mat. Ingen skräpmat alls. Därmed basta. Det här varvar hon med pilatesträning.

Jennifer Aniston

Med ett trassligt kärleksliv skulle man kunna vänta sig en pendlande vikt. Men inte. Jennifer Aniston håller sig frisk och smal. Hur? Stjärnan äter en massa sallader. Med fisk. Med kyckling. Bara det är i en sallad. Dessutom mycket örttéer. Som om inte det vore nog tränar hon yoga, pilates och styrketräning. Anti-cellulitbehandling spenderar hon också pengar på.

Gwyneth Paltrow

Trots två barnafödslar har Gwyneth Paltrow behållt sin ungdomliga kropp. Men det kostar. Två timmar i gymmet - varje dag. Därefter dansaerobics. Utöver det har hon uteslutit kött ur kosten och äter enbart ekologiska frukter och grönsaker. Ja, har man pengar så.

Anne Hathaway

Är man laktosintolerant och sockerintolerant kanske det inte är så svårt att hålla vikten nere. Som Anne Hathaway. Hon styrketränar tre gånger i veckan och springer 30 minuter per dag. När det kommer till föda är det får- och getost som serveras. Grönsaker. Fullkornsbröd. Grekisk yoghurt. Blåbär. Nötter. Ägg. Och fisk.

Kim Cattrall

Som den äldsta i Sex & the City-gänget har sexsymbolen som spelar Samantha en hel del press att leva upp till. Och hon tränar väldigt mycket. Drygt sex gånger i veckan tar hon sig till gymmet. Därefter får hon massage för att hålla sin hud ung och vital. Men förutom det unnar hon sig en chokladbit dagligen. Då mörk choklad som är rik på antioxidanter. Låter väl inte helt fel?

Se hela listan på The Skinny Website.

Skrivet av:

Senaste nytt

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

3 timmar sedan

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.

Shane MacGowan begravs i gamla hemtrakten

igår 14:32
Shane MacGowan ska begravas på fredag i det irländska grevskapet Tipperary, skriver NME. Det var där som den brittiskfödde MacGowan tillbringade sin tidiga barndom innan hans familj flyttade tillbaka till England.

Artister anordnar alternativ musikhjälp

igår 14:10
Guleed, Looptroop Rockers, Syster Sol, Helt Off, Joy Mbatha, Aki och General Knas. Det är några av de artister som deltar i en kampanj kallad Kulturhjälpen, som anordnas till stöd för krigsdrabbade palestinska barn.