Kelis.
1 av 3
Kelis. - Foto: All Over Press
Kelis.
2 av 3
Kelis. - Foto: All Over Press
3 av 3
- Foto: All Over Press

Se världens fulaste outfit – någonsin

Klicka – om du vågar.


Rihanna, Lady GaGa och Britney Spears ligger i lä. Trots att de kan småchocka med spektakulära outfits på både röda mattan, på scen eller privat så har nu hiphopstjärnan Kelis tagit alla priser.

När hon i helgen med sina plasthovar till skor klampade in på The First Annual Data Awards i Los Angeles så fick säkerligen flera fotografer en smärre hjärtattack. Med en camel toe i all sin prakt, guldpluppar på håret, en lång flätad åsneman, grisrosa plastoverall och svart kavaj så såg Kelis som bäst ut som en statist i Avatar.

Någon borde verkligen ringa Kelis ex-pojkvän Nas och be honom hämta hem henne. För gott.

Nas
Senaste nytt

La la Gunilla trallade in på Svensktoppen

igår 16:54

Sven-Erik om sin drömkvinna: “Hon får gärna gilla...”

igår 16:03
Sven-Erik, 73, är med i säsong två av "Hotell romantik", där han och 27 andra seniorer dejtar. Nu avslöjar Sven-Erik hur hans drömkvinna är.

Allt om Vincent Ibrahimovic: Ålder, pappan och fotbollen

igår 15:43
Zlatans son Vincent Ibrahimovic har blivit omtalad i media efter att ha blivit medverkat i P15-landslagsuttagningen. Nyheter24 har tagit reda på allt man kan tänkas vilja veta om sonen – här kommer svaren.

Israel går med på att ändra Eurovision-bidrag

igår 15:16
Israel har gått med på att ändra texten i Eurovision-bidraget ”October rain” och tona ner referenserna till Hamas terrorattack den 7 oktober.

Kattis Ahlströms ärliga ord om SVT:s "Muren"

igår 11:32
Kattis Ahlström stormtrivs som programledare för SVT:s "Muren", men att spela in frågesportsprogrammet bjuder också på utmaningar, berättar hon för Nyheter24.

"The tourist" fick Dornan att återvända hem

igår 11:30
Manuset till “The tourist” var det galnaste Jamie Dornan någonsin läst. Därför tvekade han inte att tacka ja. Tv-serien om mannen som tappat minnet i Australien blev en sådan succé att det självfallet blev en säsong två – som den här gången utspelas i Dornans hemland Irland.