Fredag 24 Sep
Stockholm

Ashley Cole skickade nakenbilder till glamourmodell

Ashley Coles erotiska mms hamnade på villovägar. Eller?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Cheryl Coles make, fotbollsstjärnan Ashley Cole, ligger risigt till. Förra året brände han av ett gäng totalt oanständiga nakenbilder på sig själv och skickade sedan bilderna till glamourmodellen Sonia Wild.

Men Ashley Cole förnekar att det var han som skickade bilderna till Sonia. Ashley hävdar benhårt att hans kompis Jay Wynters lånade telefonen och sedan lånade den vidare, skriver Daily Mirror.

– Jag kan inte fatta att jag lånade ut en telefon med såna bilder kvar på minneskortet, säger Ashley till The Sun.

Enligt The Sun är flera av bilderna så "snuskiga att det inte lämpar sig att skriva om i en familjetidning".

– Först trodde jag inte att jag faktiskt var i kontakt med Ashley Cole. Men innan jag ens hann fundera vidare så fick jag en bild av honom i sängen, säger Sonia till The Sun.

Sonia kände genast igen den kända fotbollsspelaren.

– Jag kände igenom honom från bilder med hans fru Cheryl – men jag kunde inte låta bli att ha lite kul, berättar Sonia vidare för The Sun.

Och kul fick hon. Sonia hällde i sig några glas vin och mms-utväxlingen mellan de två kunde ta fort. Sonia och Ashley höll på i flera timmar.

– Han poserade framför vad som såg ut som en badrumsspegel på ett lyxhotell. Vi skickade bilder till varandra i timmar, och jag spelade in filmer på mig själv där jag var naken och gjorde sexiga saker för honom, berättar Sonia. 

Cheryl Coles talesman har valt att inte kommentera det hela.

Kommentera
Kopiera länk
Dela