1 av 4
- Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis/Scanpix
2 av 4
- Foto: All Over Press
3 av 4
- Foto: All Over Press
4 av 4
- Foto: All Over Press

Cheryl Cole har inte ätit på tre veckor

Ashley Coles otrohetsaffärer sätter sina spår på Cheryl Coles hälsa.       


Pepparmyntste. Det är i stort sett det enda som Cheryl Cole har fått i sig under de senaste tre veckorna. Hennes vänner oroar sig över Cheryls hälsa eftersom den redan magra Cheryl nu har gått ner ännu mer i vikt. Enligt källor till The Sun väger Cheryl nu knappa 40 kilo till hennes 160 centimeter.

– Hon var så nöjd med sin vikt precis innan jul, hon har kämpat för att gå upp lite efter att hon vägde för lite tidigare. Så händer detta – nu har hon helt tappat aptiten och äter ingenting, säger en oroad vän till The Sun.

Cheryls mamma lagar goda soppor och henens kök är fullt med matkassar – som fortfarande är helt orörda....

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ozzy och Cher till rockens finrum

1 timme sedan

Zendaya fick börja från noll – "kunde inte"

1 timme sedan
Jodå, Zendaya har hört talas om Björn Borg. Inför huvudrollen i ”Challengers” tillbringade megastjärnan dagar med att titta på berömda tennismatcher på Youtube för att se och lära.

Miljontals visningar för falsk Bond-trailer

3 timmar sedan
Trots tydlig information om att det handlar om en koncepttrailer skapad "för konstnärligt och underhållningsändamål" har ett klipp med Henry Cavill som James Bond fått över 2,3 miljoner visningar på Youtube.

Patti Smith tackar Taylor Swift för omnämnande

igår 22:08
Artisten och poeten Patti Smith och poeten Dylan Thomas nämns i titelspåret på Taylor Swifts nya album "Tortured poets department" som släpptes i fredags.

Efter 50 år kommer boken Kubrick stoppade

igår 18:26
25 år efter hans död och mer än ett halvt sekel försenad publiceras nu boken som Stanley Kubrick inte ville att någon skulle läsa.

Han förgiftade hela lägret i Robinson 2024 – innan tävling

igår 16:00
Robinson 2024 fortsätter att leverera. Men någonting tittarna inte fick se under veckans gång – det var att en deltagare förgiftade ett helt läger.