Fredag 24 Sep
Stockholm

"Jag vill inte ha med Kissie att göra"

1 av 2
2 av 2

Nyheter24 träffade bloggaren Amir för att prata om vänskapen med Kissie, Melodifestivalen och framtiden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I torsdags var det dags för det andra avsnittet av Bella & Tyra Show. Showen har redan setts av tusentals tittare och senast var det bloggaren Amir Akrouti som gästade studion. Amir bloggar på adressen gaybloggen.com och på kort tid har hans blogg blivit en av de populäraste i landet.

Nyheter24 passade på att ta en pratstund i samband med hans besök i Bella & Tyra Show.

Hur känns det att gästa Bella & Tyra Show, är du nervös?

- Jag är inte nervös, jag har faktiskt sett fram emot det hela veckan, det ska bli jättekul, säger Amir till Nyheter24.

Vad gjorde du för att ladda innan sändningen?

- Jag har mest varit hemma och tagit det lugnt, jag har inte gjort något speciellt.

Du är rätt besviken över årets vinnare i Melodifestivalen, hur tror du att det kommer att gå för Anna i den stora finalen i maj?

- Det kommer att gå åt skogen. Bara för att Norge vann förra året med deras folkvisa så känns det som om vi skickar Anna för att hon ska vara någon slags kvinnlig version av honom, tror verkligen inte att det kommer att funka, säger Amir till Nyheter24.

Kan du lista de hetaste killarna i årets Melodifestival, enligt dig?

- 1. Eric Saade. 2. Darin 3. Peter Jöback.

Du använder en del sminkprodukter. Det har ju börjat komma massvis med olika sminkprodukter för män nu, finns det några som du kan tipsa våra läsare om?

- Jag har alltid köpt smink på Make Up Store. Det är kul att det finns smink för killar, men det känns som en sak man gjort bara för att man ska kunna sälja produkter liksom. Jag kan rekommendera solpudret från Make Up Store, det är min favoritprodukt.

I bloggosfären har det skvallrats flitigt om Amirs vänskap med skandalbloggerskan Kissie - en bloggare som blivit utnämnd till den kaxigaste i bloggvärlden. Men nu har Amir fått nog och enligt honom är deras vänskap över - för alltid.

- Vi har ingen kontakt. Om jag såg henne så skulle jag inte bråka med henne, men jag vill inte ha med Kissie att göra helt enkelt. Svårare än så är det inte. Jag vill inte vara taskig mot henne men egentligen tycker jag att hon förtjänar att smaka på sin egna medicin. Hon hoppar på folk och skriver taskiga saker om folk i bloggen. Hon skriver till exempel taskiga saker om Bellas hy när hon själv har jättedålig hy. Jag tycker att hon gör fel helt enkelt, säger Amir.

Kissie kontrade med att säga att du ser ut som ett sjölejon?

- Kunde hon inte komma på nåt bättre? Jag ringde en kompis efter att jag fick höra det, typ "kolla det här", man skrattar liksom åt det. Det är dagisnivå på henne.

Amir säger dock att det finns fina sidor hos Kissie, men att det är lätt att bli en "skugga" bakom bloggerskan.

- Kissie är snäll också, man har kul med henne och vi har rätt lika humor båda två. Men jag tycker att alla har rätt att umgås med vem man vill oavsett vad alla andra säger. Men det finns liksom en gräns för hur mycket man ska behöva ta för att ha nån som vän. Det hon skriver går ut över mig, om hon skriver en sak och jag umgås med henne så tror folk automatiskt att jag tycker samma sak. Det går ut över mig, man blir som en skugga bakom henne, säger Amir till Nyheter24.

Det pratas ju rätt mycket om din och Kissies vänskap både här och där, har du nåt speciellt som du vill säga till Kissies läsare via Nyheter24?

- Jag vet ju att folk går in på hennes blogg och skrattar,så att säga att folk ska ta det hon skriver med en nypa salt känns dumt för det tror jag att 99 procent av alla hennes läsare redan gör.

Vad tycker du om rasistryktena kring Paow?

- Paow är bara en 16-årig tjej och jag ser det som att det kommer att bli fel oavsett hur hon formulerar sig, jag tror att hon tänker rätt i sitt huvud men att det blir fel när hon skriver om det. Jag vet att hon inte är rasist. Hon kan inte formulera sig rätt helt enkelt, menar Amir.

Kommer bloggbubblan att spricka? Vad skulle du göra då?

- Ja gud ja. Jag ger det ett eller två år max. Jag vill bli frisör och kanske gå hos Bobby. Han har ju en egen utbildning som man kan gå, säger Amir.

Kommentera
Kopiera länk
Dela