Sandra Bullock tyckte Elin Nordegren var för snäll.
Sandra Bullock tyckte Elin Nordegren var för snäll. - Foto: Chris Pizzello / Scanpix

Bullock: "Jag skulle fortsätta slå"

Tiger Woods ska nog vara glad att han inte var gift med Sandra Bullock. För två månader sedan sa Bullock att hon "aldrig skulle slutat slå" om hon var Elin Nordegren.


För två månader sedan fick Sandra Bullock frågor om Tiger Woods otrohetsaffärer. Hon lämnade ett svar som förmodligen fick Jesse James att bli något nervös.

- Om jag vore Elin...man, jag skulle slå honom mer än hon gjorde...Jag skulle aldrig slutat! sade stjärnan och fortsatte.

- Elin slutade att slå. Det var väldigt respektabelt. Jag hade tagit fram basebollträet också. Jag skulle fortsätta att slå honom, sade Sandra Bullock enligt New York Post.

Nu befinner hon sig i samma situation. Hennes make Jesse James har haft upp emot fyra älskarinnor. Men hittills verkar han kommit undan Bullocks golfklubbor.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
Bil
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.