Lördag 25 Sep
Stockholm

Katrin: Coolt av Bella att bjuda in mig

1 av 2
2 av 2

Nyheter24 träffade Katrin Zytomierska.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Hon är 32 år gammal, driver en av Sveriges mest framgångsrika bloggar, ska snart bli mamma för första gången och styr samtidigt en pr-byrå med järnhand.

Katrin Zytomierska väcker åsikter och tankar vart hon än går.  I går kväll gästade hon Bella & Tyra Show.

Och trots att både Blondinbella och Katrin haft löpsedlar med sina bråk hade de aldrig träffats.

– Jag har aldrig träffat Bella innan inspelningen vi hade i tisdags. Jag har ingenting emot att träffa folk som jag skriver om eller som jag har bloggbråkat med i pressen. Jag har ju skrivit några inlägg om Bella där jag har uttryckt mina åsikter som är baserat på vad hon har skrivit på sin blogg. Det är coolt av henne att bjuda hit mig. Om jag hade tackat nej så hade jag varit Sveriges mest omogna 32-åring, säger Katrin Zytomierska.

"Började störa mig på Anna Book när hon krälade runt i korvdräkt"

Av Katrin och Bellas forna bloggkrig märktes inte mycket i gårdagens sändning. Men Katrin skräder inte orden när det kommer till andra kändisar.

I Vakna med The Voice för någon vecka sedan berättade Katrin hur hon hade sprungit på Anna Book inne på Ikea.

Och att Anna Book hade blivit bestört över att Katrin inte hälsat.

 – Man har ju vissa personer som man tycker mer om och vissa som man tycker mindre om. Anna Book är en sån människa som jag började störa mig på när hon bölade varje vecka i Let's Dance, när hon krälade runt i en korvdräkt i ”Jag överlevde en japansk teveshow" och när hon visade sina bröst i teve. Alla dessa utspel har gjort att jag direkt tycker illa om henne som person, säger Katrin och fortsätter:

– Jag tycker verkligen inte om henne, precis som jag inte tycker om Marcus Birro. Det finns vissa människor som man bara inte gillar och jag har inget intresse av att någonsin bli vän med henne, säger Katrin när Nyheter24 träffar henne i sminket, bara några minuter innan hon ska in i studion för att grillas av Bella och Tyra.

–Jag tycker aldrig att det kan bli för mycket huller om buller eller för mycket action i teve. De gånger det går åt helvete är när det inte händer någonting, säger Katrin.

Blir inte svartsjuk på silikonblondiner

Om fem veckor beräknas Katrin föda sin son. Pappa till barnet är – om någon skulle ha missat det – Bingo Rimér.

Katrin är inte svartsjuk av sig. Visst, Bingo slutade plåta tjejer för flera år sedan. Men det är ändå inte Katrins typ av tjejer att bli svartsjuk på, säger hon själv.

– Tjejer som är superblonderade och pumpade med silikon. Det hade varit annorlunda om han plåtat Izabella Scorupco naken eller i trosor och behå, säger Katrin.

Okej, Katrin, du kommer snart att föda barn. Vilken typ av mamma tror du att du kommer vara?

– Jag vet inte, det är omöjligt att svara på. Jag önskar att jag kommer att bli en väldigt kärleksfull, men ganska bestämd mamma. Jag tycker att barn ska vara barn, de ska inte avbryta när vuxna pratar. Barn kräver disciplin och ska inte ligga och kräla på golvet på Ica om de inte får en påse godis. Oförskämda skitungar är det värsta som finns och jag kommer garanterat att vara bestämd och ha regler och se till att det blir en väluppfostrad unge. Jag kommer vara noga med att ge barnet bekräftelse och kärlek, för annars blir man som Kissie, om man inte får tillräckligt av det, säger Katrin.

Du brukar ju vara ganska ärlig med vad du tycker. Finns det något uttalande som du önskar att du hade ogjort?

– Jag har ingen ånger över någonting som jag sagt, säger Katrin och gör sig redo att äntra Bella & Tyras studio.

Kommentera
Kopiera länk
Dela