1 av 3
- Foto: All Over Press
2 av 3
- Foto: All Over Press
3 av 3
- Foto: All Over Press

Offret om Seagals övergrepp

Den 23-åriga exmodellen, Kayden Nguyen, blev anställd som assistent till actionstjärnan, Steven Seagal. Föga anade hon att jobbet var av en mer sexuell natur.


Eftersom att Steven Seagals program, Steven Seagal: Lawman, spelades in i New Orleans var Kayden Nguyen tvungen att bo hemma hos honom, ute på vischan. Där hade han två ryska sexslavar.

– Ryskorna var tillgängliga för hans sexuella behov 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, säger Kayden Nguyen enligt stämningsansökan.

I stämningsansökan hävdar hon att Seagal utsatte ryskorna och henne själv för sexuella övergrepp. Hon tvingades bland annat titta på när en av ryskorna, Sasha, och Seagal utförde sexuella handlingar på varandra.

"Körde ner handen i hennes byxor"

Redan första kvällen i huset så kom Seagal med en uppmaning. Nguyen och Sasha skulle ge honom en massage. Där ofredade han Nguyen genom att stoppa upp händerna under hennes blus och smeka hennes bröst.

Det hela fortsatte och redan nästa dag kom ytterligare övergrepp.

– Han tvingade isär hennes ben. Sen körde han ner handen i hennes byxor, står det i stämningsansökan.

Övergreppen fortsatte och blev grövre för var dag. Men efter upprepade klagomål till producenter och övriga inom Seagals team fick hon nog och började planera sin flykt.

Tillslut lyckades hon fly genom att lura Seagal att hon skulle träffa sin familj.

– Hon sprang ut till en väntande taxi. Seagal följde efter henne med en ficklampa monterad på en pistol, heter det i stämningsansökan.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!