Stockholm

Bullocks skilsmässa dröjer

Filmstjärnan Sandra Bullock fördröjer skilsmässan.
Filmstjärnan Sandra Bullock fördröjer skilsmässan. Foto: all over press

Jesse James vill ha sitt gamla liv tillbaka och Sandra Bullock vill ha en smärtfri skilsmässa.


Läs mer

Sandra Bullock har fördröjt skilsmässan med Jesse James. Anledningen sägs vara att filmstjärnan vill ha en så lugn och vänskaplig brytning som möjligt.

– Hon kommer att skilja sig men hon vill att allt ska vara klart innan så det inte trasslar till sig, säger en källa till Radaronline.

Sandra Bullock hade sin misstankar om makens otrohet innan avslöjandet. Men hon kunde inte ana omfattningen. Jesse James har hittills kopplats ihop med fem kvinnor men rykten gör gällande att det kan vara så många som femton.

Sedan avslöjandet har Bullock hållt en mycket låg profil. Och hon tänker göra det i fortsättningen också.

– Hon vill att skilsmässan ska vara snabb och smärtfri. Framför allt vill hon göra klart på förhand att han inte går ut och diskuterar deras förhållande i media, säger en källa till Radaronline.

Men förhandlingarna går trögt. Trots otroheten känner Jesse James att förhållandet med Bullock är värt att kämpa för. Han vill ha sitt gamla liv tillbaka, samma hus och samma vänner.

– Som man bäddar får man ligga. Och Jesse har bäddat sin säng men det betyder inte att Sandra måste göra det, säger källan till Radaronline.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.