Stockholm

Dokumentären om Joaquin Phoenix - är den sann?

Dokumentären om Joaquin Phoenix - är den sann?
Dokumentären om Joaquin Phoenix - är den sann?. Foto: All over press

I filmen har filmstjärnan oralsex med en publicist, snortar kokain och behandlar sina assistenter svinaktigt. Bland annat. Men är den på riktigt?


Läs mer

För över ett år sedan avslutade filmstjärnan Joaquin Phoenix, 35, sin filmkarriär och satsade samtidigt på en ny karriär - som rapartist.

Samtidigt påbörjades en dokumentär - I’m Still Here: The Lost Year of Joaquin Phoenix - om skådespelarens märkliga val, en dokumentär som nu ifrågasätts.

Enligt de som har sett filmen innehåller den en mängd obscena klipp. Bland annat beställer Phoenix horor, har oralsex med en publicist, rappar grymt dåligt och behandlar sina assistenter som skit.

Dessutom ska filmen innehålla "mer manlig nakenhet än vad som går att se i en gayporrfilm". I ytterligare en scen ser man hur en man bajsar på en sovande Phoenix.

Dokumentären är såpass bisarr att flera har ifrågasatt om den verkligen är sann. Många misstänker att filmen är ett sätt att få igång en allt mer tynande karriär.

Att det dessutom är Phoenix svåger, Casey Affleck, som regisserat filmen gör saken än mer skum, skriver Los Angeles Times.

 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.