Lohan brydde sig inte direkt...
1 av 4
Lohan brydde sig inte direkt... - Foto: All over press
...om domstolsförhandlingar. i stället festade hon med ny pojkvän.
2 av 4
...om domstolsförhandlingar. i stället festade hon med ny pojkvän. - Foto: All over press
...men fransk polis hade inte hört något.
3 av 4
...men fransk polis hade inte hört något. - Foto: All over press
Stjärnan skyllde på att passet blivit stulet...
4 av 4
Stjärnan skyllde på att passet blivit stulet... - Foto: All over press

Lohan riskerar ett halvårs fängelse

Stjärnan skulle inställa sig i rätten men dök inte upp. I stället fortsätter festandet på filmfestivalen i Cannes.


På torsdagskvällen skulle Lindsay Lohan befunnit sig på en domstolsförhandling gällande hennes skyddstillsyn, som hon dömdes till för en rattfylla i slutet av april.

Vid förhandlingen försökte stjärnans advokat övertyga domaren Marsha Revel om att Lohan inte hade någon möjlighet att komma - hennes pass hade enligt uppgifter blivit stulet.

Men fransk polis hade inte hört något om ett stulet pass och domaren trodde inte på bortförklaringen, samtidigt satte hon borgen till 100 000 dollar.

- Hennes tidigare handlingar gör att jag inte litar på henne, sa domare Revel samtidigt som hon konstaterade att det finns anledning att tro att stjärnan brutit mot villkoren i sin skyddstillsyn, skriver Radaronline.

Men stjärnan verkade inte alltför bekymrad. Samma kväll som domstolsförhandlingen var Lindsay Lohan ute och festade hårt, som om inget hade hänt.

/
/
/
/
/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

KG Hammar romandebuterar

2 timmar sedan
KG Hammar romandebuterar i höst. "Den längsta resan" ges ut i september och handlar om Dag Hammarskjölds sista flygresa – den som skulle kosta honom livet.

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

2 timmar sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

idag 06:06
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.