- Foto: EEROBILD/All Over Press Sweden

Katrin svårt sjuk efter förlossningen

Katrin Zytomierska födde nyligen sonen Ringo - men förlossningen medförde allvarliga komplikationer.


Katrin Zytomierska och Bingo Rimér blev under tisdagen lyckliga föräldrar till sonen Ringo. Men förlossningen stötte på komplikationer - först efter 28 timmar föddes sonen med akut kejsarsnitt och Katrin själv drabbades av en allvarlig infektion. Nu berättar Katrin själv utlämnande om problemen efter förlossningen i sin blogg:

"Jag kände att något var fel ganska omgående. Idag kom läkaren och berättade att jag fått en infektion i livmodern och att det är därför som smärtstillande inte funkar och jag mår så dåligt ...

Infektionen gör att jag har lättare för att få en blodpropp och den informationen gjorde att jag sluteligen fick ett psykist sammanfall. Jag måste ta sprutor själv (Bingo) och jag får inte lämna sjukhuset. Jag vet inte vad blodpropp är, men i min värld så kommer jag att dö", skriver Zytomierska på sin blogg och fortsätter beskriva den mycket tuffa situation hon ställts inför:

"Jag gråter när de tar blodprov på honom, jag gråter när jag får veta att han gått ner 480 gram på två dygn för att jag inte har tillräckligt med mjölk i mina tuttar", skriver hon på bloggen.

Zytomierska tackar samtidigt sina uppmuntrande läsare, sin mycket hjälpsamme Bingo för allt stöd och berättar hur fantastisk hennes lille son är. Hon lovar också att snart komma tillbaka och blogga för fullt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!