- Foto: All Over Press

Amy Winehouse har en ny karl

Pappa Mitch har redan gett paret sin välsignelse. Och kanske är det snart dags för sångerskans andra äktenskap.


Sångerskan Amy Winehouse dumpade för ett tag sedan maken Blake Fielder-Civil och blev på köpet av med en rad dåliga vanor.

Nu för tiden ses hon inte lika ofta ute på stan dyngrak eller narkotikapåverkad och har legat relativt lågt sedan uppbrottet från maken.

Men Winehouse har hittat en ny kärlek - filmregissören Reg Traviss. Paret har spenderat mycket tid tillsammans under de senaste veckorna och kanske är det snart dags för sångerskans andra äktenskap?

Pappa Mitch har i alla fall inga problem med det - han har nämligen redan givit paret sin välsignelse, skriver Female First.

/
Senaste nytt

Renée Nybergs enorma miljonregn – så mycket tjänar TV4-profilen

Se bilderna: Här dyker Gunilla Persson upp i Karlstad – sjunger med fans

1 timme sedan
Natten innan den femte deltävlingen dyker Gunilla Persson upp på genrepet i Karlstad. – Jag älskar Melodifestivalen och tycker det är kul att titta på min konkurrens, säger hon till Aftonbladet.

Islands medverkan i ESC kan avgöras i kväll

2 timmar sedan
Bojkott eller inte? Islands medverkan i Eurovision Song Contest kan avgöras på lördagen. Då utses nämligen årets vinnare i Söngvakeppnin, den isländska melodifestivalen. I år är det vinnaren som, i samråd med public servicebolaget Rúv, bestämmer om Island ska delta i tävlingen eller inte.

Richards tolkar Lou Reed på hyllningsalbum

3 timmar sedan
Keith Richards, 80, medverkar på ett hyllningsalbum till Lou Reed med en cover på låten "I'm waiting for the man".

Favoriter med blandade känslor

idag 08:46
Blir det en skånsk dragdrottning, norska tvillingar eller norrländsk gospel i finalen i Friends Arena? I kväll avgörs sista deltävlingen i Melodifestivalen.

Så ofta nämner Bianca Ingrosso Caia – utan att märka det som reklam

idag 08:25
Influencers är dåliga på att reklammärka sina kommersiella inlägg i sociala medier, visar en ny EU-granskning. Syns samma tendenser på Bianca Ingrossos Youtube, och i utsträckningen hon pratar om Caia Cosmetics utan att märka det som reklam? Vi lät AI undersöka saken – det här kom vi fram till.