Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu gifter sig Emma Andersson med Zetterberg

- 21/06/2010, 13:37 -

Carlos Osorio/AP/SCANPIX

Efter det kungliga bröllopet: i juli säger Emma Andersson och Henrik Zetterberg "ja" till varandra.

En dryg månad efter kronprinsessbröllopet, den 23 juli, slår Robinson-Emma och "Zäta" till med sitt stora sommarbröllop.

Bröllopsfesten firas på romantiska Grand Hotel i Mölle, bara ett par mil i från Ängelholm där Emma växte upp.

- Det är med både glädje och stolhet som vi fått uppdraget att koordinera bröllopet för Emma Andersson och Henrik Zetterberg, skriver bröllopsarrangören TagerDusin hemsida.

Precis som kronprinsessan Victoria och Daniel kommer Emma och "Zätas" bröllopsfesten pågå i tre dagar. Och den blivande brudens klänningar designas av kändisdesignern Lars Wallin och skorna kommer från Oscar de la Renta.

- På torsdagen när alla gästerna anländer och minglar ska jag ha en tunn chiffongklänning. På fredagen, under vigseln, blir det långklänning och efter vigseln ska jag ha en klänning som jag kan dansa i, säger Emma till Chic, den tidning där hon numera arbetar som krönikör.

Paret har bott ihop under tre år i ett slottsliknande hus, 1 400 kvadratmeter för cirka 30 miljoner kronor, utanför Detroit.

Och Emma har aldrig tvekat på att det är hockeyproffset som är mannen i hennes liv.

– Han får mig att känna mig som världens bästa och mest älskade person, säger Emma, enligt Expressen.

Men de som hoppas på ett par mini-Z, får fortsätta vänta.

- Vi vill ha åtminstone ett år tillsammans då vi bara får rå om varandra innan vi välkomnar en ny familjemedlem, säger Emma, enligt Expressen.