Markus Fagervall tillsammans med sin exflickvän, Zara Hurtig. Efter att de separerat flydde Idolstjärnan landet.
Markus Fagervall tillsammans med sin exflickvän, Zara Hurtig. Efter att de separerat flydde Idolstjärnan landet. - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

Idol-Markus svåra kris - slutar med musiken?

Uppbrottet med sin flickvän tog hårt på Markus Fagervall. Nu lider han av prestationsångest och funderar på att sluta med musiken.


För bara ett par år sedan såg allt onekligen väldig bra ut för Markus Fagervall, 27. 2007 vann han "Idol" och blev flickfavorit med hela svenska folket. Och två år senare gick han även segrande ur "Stjärnor på is".

Men nu berättar Fagervall att han befinner sig i en livskris. I vintras tog det sju år långa förhållandet med Zara Hurtig, 27, slut. Något som fick Idolstjärnan att fly landet.

– Jag var tvungen att komma iväg och bara vara, berättar Markus som ganska nyligen kommit hem efter tre månader i Thailand, Laos och Kambodja. Det kändes bra med miljöombyte och att få vara ledig, säger han till Expressen.

Dessutom lider Fagervall just nu av svår prestationsångest vilket fått honom att fundera på att sluta med musiken.

– Jag har sedan i höstas ingen inspiration längre, det har varit väldigt tungt och jag har tänkt sluta. Det är alltid på liv och död för mig, säger han till Expressen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!