Torsdag 19 Maj
Stockholm

Paris förklarar sig efter drogskandalen

Paris Hilton berättar på Twitter om att hon är oskyldig efter att hon, enligt ryktet, blivit arresterad av polis i Sydafrika för droginnehav.
1 av 2
Paris Hilton berättar på Twitter om att hon är oskyldig efter att hon, enligt ryktet, blivit arresterad av polis i Sydafrika för droginnehav. Foto: All Over Press
Paris skrev att hon bara hjälpte polisen under deras utredning och att hon själv aldrig var skyldig till något.
2 av 2
Paris skrev att hon bara hjälpte polisen under deras utredning och att hon själv aldrig var skyldig till något. Foto: Matt Sayles/AP/SCANPIX

När Paris Hilton besökte Sydafrika under fotbolls-VM arresterades hon för marijuanainnehav. Paris förklarar nu vad som egentligen hände.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I förra veckan var Paris Hilton på plats i Sydafrika för att se fotbolls-VM matchen mellan Brasilien - Holland.

Efter matchen rapporterade AP att stjärnan arresterats av sydafrikansk polis för innehav av marijuana.

Men efter bara några timmar släpptes anklagelserna och hon gick fri.

På sin Twitter skrev hon så här om händelsen:

– Hej allihopa. Det är många galna rykten som går runt just nu. Vill bara att ni alla ska få höra sanningen. Allt är fint med mig. Jag blev inte anklagad eller arresterad, för jag hade inte gjort någonting. Jag hjälpte polisen med deras utredning och svarade på frågor. Alla var supersnälla och vänliga mot mig. Jag älskar Sydafrika! Ett helt fantastisk land och speciellt under VM! Hoppas att det här reder ut alla frågetecken. Älskar er alla, tack för er omtanke. Xoxo P.

Kommentera
Kopiera länk
Dela