Lördag 22 Jan
Stockholm

Kendras make otrogen - med strippor

1 av 2
2 av 2

"Det var helt galet. Det var typ 400 tjejer. Och Hank var garanterat här."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den före detta playboybruden Kendra Wilkinson har det inte lätt just nu. Efter att en gammal sexvideo med en 18-årig Kendra hamnat på vift fylldes artikel efter artikel i skvallerblaskorna med detaljerade uppgifter kring den explicita rullen.

Och nu drabbas hon av ännu ett dråpslag. Enligt uppgifter har maken Hank Baskett nämligen varit otrogen - med flera strippor.

Baskett har under deras förhållande besökt strippklubbar flera gånger. Bland annat besökte han strippklubben Rick's Cabaret i Houston:

- Han gick till det privata VIP-rummet med två tjejer. Alla vet vad som händer i det där rummet. Det förstår ni själva, säger Carl Miller, bekant till Baskett, enligt Life & Style.

Vid det tillfället var Wilkinson gravid i åttonde månaden med Basketts barn.

Dessutom passade han på att slinka in på en annan strippklubb i Miami, King of Diamonds Gentleman's Club, samtidigt som hustrun var upptagen med en plåtning i samma stad. Just då hade klubben nämligen en fest som sponsrats av artisten P Diddy.

– Det var helt galet. Det var typ 400 tjejer. Och Hank var garanterat här. Vi hade tjejer som kom hit speciellt för den helgen eftersom de visste att de skulle tjäna pengar på det, säger en strippa som tidigare arbetat på klubben och fortsätter:

– Om man ställer upp tjejer på det viset, vad tror du händer? Det är inte tillåtet och de sparkar dig om de får reda på det. Men det är därför man har privata VIP-rum.

Enligt Miller älskar Hank strippor:

– Han älskar strippor och strippklubbar. Och han ser inget fel med det, tillägger han för Life & Style.

Kommentera
Kopiera länk
Dela