1 av 2
- Foto: All Over Press
2 av 2
- Foto: All Over Press

Kendras make otrogen - med strippor

"Det var helt galet. Det var typ 400 tjejer. Och Hank var garanterat här."


Den före detta playboybruden Kendra Wilkinson har det inte lätt just nu. Efter att en gammal sexvideo med en 18-årig Kendra hamnat på vift fylldes artikel efter artikel i skvallerblaskorna med detaljerade uppgifter kring den explicita rullen.

Och nu drabbas hon av ännu ett dråpslag. Enligt uppgifter har maken Hank Baskett nämligen varit otrogen - med flera strippor.

Baskett har under deras förhållande besökt strippklubbar flera gånger. Bland annat besökte han strippklubben Rick's Cabaret i Houston:

- Han gick till det privata VIP-rummet med två tjejer. Alla vet vad som händer i det där rummet. Det förstår ni själva, säger Carl Miller, bekant till Baskett, enligt Life & Style.

Vid det tillfället var Wilkinson gravid i åttonde månaden med Basketts barn.

Dessutom passade han på att slinka in på en annan strippklubb i Miami, King of Diamonds Gentleman's Club, samtidigt som hustrun var upptagen med en plåtning i samma stad. Just då hade klubben nämligen en fest som sponsrats av artisten P Diddy.

– Det var helt galet. Det var typ 400 tjejer. Och Hank var garanterat här. Vi hade tjejer som kom hit speciellt för den helgen eftersom de visste att de skulle tjäna pengar på det, säger en strippa som tidigare arbetat på klubben och fortsätter:

– Om man ställer upp tjejer på det viset, vad tror du händer? Det är inte tillåtet och de sparkar dig om de får reda på det. Men det är därför man har privata VIP-rum.

Enligt Miller älskar Hank strippor:

– Han älskar strippor och strippklubbar. Och han ser inget fel med det, tillägger han för Life & Style.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.