1 av 3
- Foto: All Over Press
2 av 3
- Foto: All Over Press
3 av 3
- Foto: All Over Press

Mels utbrott – ord för ord

"Med dina fejkade bröst som du måste visa upp och tajta kläder och tajta byxor så att man kan se din fi**a bakifrån."


Ljudupptagningen av Mel Gibsons hysteriska bråk med Oksana läckte ut i helgen. Nu kan du läsa deras hetsiga samtal – ord för ord.

Mel Gibson: Du försöker amma med jävla främmande föremål i dig. Är det så?

Oksana Grigorieva: Det har inte du med att göra.

Mel: Åh, så det har inget med vad att göra – det faktum att du har främmande föremål i dig?

Oksana: Korrekt.

Mel: Korrekt? Okej, bra. Så du ljuger inte för mig om att du har fejkade bröst?

Oksana: Det har jag aldrig gjort.

Mel: Jo, du gjorde det precis. Du sa att de inte var det. Du ljög för fan för mig tidigare.

Oksana: Det gjorde jag inte. Jag har inte sagt någonting om det. Du har aldrig frågat och jag har aldrig sagt det. Eller så har du frågat men jag har aldrig ljugit om det.

Mel: Vem bryr sig. Så – de ser löjliga ut, varför gör du dig inte av med dem?

Oksana: Det har du fan inte med att göra.

Mel: Det har jag, de ser dumma ut. Jag säger det bara, det är en bedömning. Behåll dem om du vill och se dum ut om du vill. De är för stora och de ser dumma ut. De ser ut som en Las Vegas-bitch, en Vegas-hora. Och du går runt, struttar runt i dina tajta kläder och grejer. Jag tänker inte tåla det längre.

Oksana: Jag går inte runt i tajta kläder, jag är ju mest hemma hela tiden.

Mel: Du går ut offentligt och det är så ävla pinsamt för mig. Du ser ut som en jävla löpande hynda och om du blir våldtagen av ett gäng negrer får du skylla dig själv. Okej? Du provocerar fram det. Du är provokativt klädd hela tiden. Med dina fejkade bröst som du måste visa upp och tajta kläder och tajta byxor så att man kan se din fitta bakifrån. Det där gröna du hade på dig idag var tillräckligt – det är provokativt! Okej? Jag säger bara som det är, jag gillar det inte. Jag vill inte ha den kvinnan. Jag vill inte ha dig. Jag tror inte på dig längre. Jag litar inte på dig. Jag älskar inte dig. Jag vill inte ha dig. Okej? Stanna i det där jävla huset. Du får det inte men jag låter dig bo där. Okej? Jag tänker ta hand om mitt barn men dig vill jag inte ha längre.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...