Torsdag 27 Jan
Stockholm

Aniston snor bästisens exman

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Jennifer Aniston är huvudingrediensen i årets geggigaste kärlekssoppa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jennifer Aniston har den senaste tiden dejtat True Blood-stjärnan Chris Gartin. Något som orsakat stor uppståndelse, eftersom den nyligen frånskilde tvåbarnspappan Chris Gartin tidigare var gift med en av Jennifer Anistons bästa vänner.

Chris Gartins exfru Joanne Gartin är en australisk-amerikansk bröllopsplanerare. Hon har under en lång tid hört till Jennifers innersta krets där även Courteney Cox och hennes make David Arquette ingår, skriver Radaronline.

Det var även genom Courtney och David som Aniston lärde känna Chris Gartin.

– Det har varit svårt för Joanne. Det verkar bara så bisarrt eftersom Joanne och Jennifer är så goda vänner, säger Joannes mamma Robbie Ahlfeld till den australiska tidningen Woman's Day.

Skilsmässan mellan Joanne och Chris blev klar för bara någon månad sedan. Parets tillgångar är fortfarande inte uppdelade utan ska göras upp i domstol.

Men Jennifer fungerar redan som en styvmor åt Chris två barn, Sydney och Flynn.

– Jennifer är en del av deras liv. Hon kommer över till dem och Sydney och Flynn är över hos henne och leker i hennes pool ofta. Jennifer kommer bra överrens med barnen och de leker mycket tillsammans, säger barnens mormor Robbie Ahlfeld.

Kommentera
Kopiera länk
Dela