Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Jag valde berömmelse före Heidi"

1 av 5

alloverpress

2 av 5

alloverpress

3 av 5

alloverpress

Konstnären Spencer Pratt.
4 av 5

Konstnären Spencer Pratt.

alloverpress

Spencer tillsammans med Heidi Montag.
5 av 5

Spencer tillsammans med Heidi Montag.

alloverpress

Nöje | 19/07/2010 17:01

Nu talar Spencer Pratt ut om skilsmässan med Heidi Spencer. Och den största anledningen till att paret separerade var att Heidi inte kan konkurrera med Spencers största kärlek i livet - känsdisskapet.

– Jag är kändisskapets hora och jag kommer aldrig växa ifrån det, säger Spencer Pratt till People och fortsätter:

– Heidi vet om det och vill inte ha samma liv, säger han.

Det har länge ryktats om att "Speidis" skilsmässa skulle vara en pr-bluff. Några officiella skilsmässopapper har inte synts till och flera stjärnor från The Hills har ställt sig tveksamma till skilsmässan.

Men Spencer hävdar att det är verkligen slut mellan honom och Heidi Montag.

– Det finns inte en chans att min kärlek till att vara känd och hennes kärlek till hundvalpar ska kunna fungera tillsammans, säger "The Hills"-stjärnan till People.

Enligt Pratt, som säger att paret fortfarande är vänner, vill Heidi Montag hellre vara en sexsymbol än hans fru. Själv säger han att han bytt bana och blivit konstnär.

– Jag är en konstnär nu. Jag har ett staffli och allt. Jag satsar på att ha en utställning och öppna ett galleri, säger Spencer Pratt till People.