Torsdag 15 Apr
Stockholm

Bruce Willis lyckligare än någonsin

Precis när han givit upp hoppet på kärleken promenerade modellen Emma Heming in i hans liv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Skådespelaren Bruce Willis hade det inte lätt efter skilsmässan från Demi Moore 2000. Paret hade varit gifta i 13 år och dessutom har de tre barn tillsammans.

Men precis när han gett upp hoppet på kärleken träffade han underklädesmodellen Emma Heming. Och nu är han lyckligare än någonsin.

– Innan jag träffade Emma var jag väldigt pessimistisk gällande att hitta den där rätta kvinnan som jag skulle spendera resten av mitt liv med, säger han, enligt The Sun och fortsätter:

– Jag är lyckligare än någonsin nu efter att ha varit ensam väldigt länge, trots att jag försökte intala mig själv att jag njöt av livet.

Heming och Willis gifte sig 2009 och de är nu goda vänner med exfrun Demi Moore och hennes nya make Ashton Kutcher. Men till en början var det inte lätt för Willis att stå på vänskaplig fot med exfrun.

Enligt honom var det först efter ett långt samtal med skådespelaren Will Smith som han insåg att hans döttrar skulle få det bättre om han var vän med Moore.

– Han förklarade för mig att jag behövde anstränga mig för att vara vän med Demi, för barnens skull. Det var ett bra beslut och det funkade riktigt bra, tillägger han för The Sun.

Kommentera
Kopiera länk
Dela