Något jobbig stämning blev det när Carolinas ex - Mattias Trotzig - dök upp.
1 av 3
Något jobbig stämning blev det när Carolinas ex - Mattias Trotzig - dök upp. - Foto: Roger Vikström / SCANPIX
Carolina Gynning är på Mallorca tillsammans med...
2 av 3
Carolina Gynning är på Mallorca tillsammans med... - Foto: Maja Suslin / SCANPIX
...sin nya pojkvän Alexander Lydecker.
3 av 3
...sin nya pojkvän Alexander Lydecker. - Foto: Eero Hannukainen/All Over Press Sweden

Gynning sprang på exet - på kärlekssemester

Carolina Gynning var på kärlekssemester med sin nya pojkvän. Men romantiken fick sig en ordentlig törn när Gynnings ex dök upp. – Carolina såg inte ut att vara särskilt nöjd över situationen, säger en vän.


Den populära programledaren har tidigare berättat om sin kärlek till Alexander Lydecker, som Carolina Gynning i sin blogg beskrivit som en "grekisk gud".

Nu befinner sig det nyförälskade paret på Mallorca tillsammans med flera kändisar som bjudits in till ön, däribland Anna Anka, Lars Wallin, Börje Salming, Rafael Edholm och Isabella ”Blondinbella” Löwengrip.

Under fredagens fest dök helt plötsligt två oväntade gäster upp - Carolina Gynnings ex-pojkvän Mattias Trotzig kom tillsammans med sin nya flickvän Charlotta Westin

– De var på semester på samma ort och tittade förbi. Carolina såg inte ut att vara särskilt nöjd över situationen, men hon ville heller inte visa det för mycket utåt, säger en källa till Aftonbladet.

Enligt ögonvittnen ska paren hälsat på varandra och sedan snabbt gått vidare.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

3 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.