1 av 2
- Foto: Adam Osterman/WireImage.com All Over Press
2 av 2
- Foto: All Over Press Sweden

Gömde sig bakom soptunna - i skräck för Persbrandt

David Hellenius vågade inte träffa skådespelaren. I stället gömde han sig - men hans plan att förbli dold gick åt skogen.


Komikern och programledaren David Hellenius gjorde under sin tid med Hey Baberiba-gänget en parodi på skådespelaren Mikael Persbrandt.

Men det borde han kanske inte ha gjort. Efter det blev han nämligen rädd för Persbrandt. Detta avslöjar han i teveprogrammet Sommarkväll med Anne Lundberg som sänds under lördagen.

– Det är väl sunt förnuft att vara lite rädd för Persbrandt, säger han i programmet.

För en tid sedan skulle hans fru, programledaren Renée Lundberg, intervjua Persbrandt. Och Hellenius var tvungen att följa med. Dock vågade han inte gå in i huset, utan gömde sig bakom en soptunna hela dagen.

– Jag trodde verkligen att jag inte syntes. Och så helt plötsligt så hör jag 'vem fan är det som är nere vid soptunnan', tillägger han i programmet.

Därefter klev han in i sin bil och körde därifrån så fort som möjligt. Och han har ännu inte kommit över sin skräck.

Parodin på Mikael Persbrandt ( 1:15 in i klippet):

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.