Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon dog i en hög av pengar och knark

- 09/08/2010, 11:12 -
1 av 5

All Over Press

2 av 5

All Over Press

3 av 5

All Over Press

4 av 5

All Over Press

5 av 5

All Over Press

Anna Nicole Smiths tragiska slut.

Pillerburkar, knarkflaskor, en stor väska fylld med nästan 80 000 kronor i kontanter och en snyftande pojkvän – så såg det ut i det hotellrum i Florida där polisen hittade Playboymodellen Anna Nicole Smith död i en överdos för tre år sedan.

Det framkom när polisdetektiven Katherine Frank vittnade i rättegången mot Anna Nicoles dåvarande pojkvän Howard K. Stern, skriver Huffington Post.

Så snart Anna Nicoles kropp hade transporterats ut från hotellrummet på Seminole Hard Rock Hotel så föll Howard K. Stern ned på knä och grät.

– Han var uppenbart skakad, hans ögon var rödgråtna och han skakade i hela kroppen, berättade Katherine Frank.

Anna Nicoles livvakt Maurice Brighthaupt vittnade i torsdags. Enlig Maurice så var det Howard K. Stern som såg till att Anna Nicoles hemapotek ständigt var välfyllt. Enligt Maurice så var det Anna Nicoles psykiatiker Khristine Eroshevich som skrev ut stora mängder av valium till Anna Nicole Smith. Ibland tog Anna Nicole Smith upp mot 20 valiumtabletter om dagen, skriver TMZ.