Lördag 13 Aug
Stockholm

Dessie i k*kattack - hamnade i fyllecell

16-åriga bloggerskan ofredades i helgen när en man försökte urinera på hennes jacka. – Han fram sin äckliga k*k och tänkte pissa på min jacka, så jag puttade honom så hårt som jag kunde, säger Dessie.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bloggerskan Dessie, eller Desiree Nilsson som hon egentligen heter, hamnade i bråk med en man i 30-årsåldern när hon var på väg hem från en fest. Enligt bloggerskan uppträdde mannen hotfullt när hon skulle lämna festen.

"Jag pissar på dig, och din fula jacka" Så tog han fram sin äckliga k*k och tänkte pissa på min jacka, så jag puttade honom så hårt som jag kunde och sa "Ha respekt förihelvete, jag är 16 och du är.. 30? Ha respekt förihelvete jag har inte gjort dig något.", skriver Dessie på sin blogg.

När den 16-åriga bloggerskan senare gick ut från festen stötte hon på mannen igen.

"Då stod den där killen där och garvade till mig. Så jag gav honom en bitch slap och tänkte dra därifrån, men då började han försöka slå mig, men folk stoppade honom."

Polis tillkallades och på grund av bloggerskans låga ålder fördes hon och kompisen Alma till Maria ungdom för att nyktra till.

"Polisen sa att vi skulle kunna hamna i fyllecell då annars om vi ville. Så dem tog oss till fyllecellarna, och innan dess så ringde vi våra föräldrar. Så bådas föräldrar kom och hämtade oss, eftersom man måste ha föräldrarnas tillåtelse för att omhänderta barnen för natten" skriver Dessie sin bloggen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.