Kirsten och Josh är ihop igen

Efter många om och men verkar det som att stjärnorna hakat.


Båda har avverkat sin del av kakan i Hollywood. Kirsten Dunst har kopplats ihop med Ryan Gosling, Justin Long, Andrew VanWyngarden och Jacob Soboroff. Josh Hartnett å sin sida har kört på Rihanna, Helena Christensen, Rumer Willis och Sienna Miller. Nu kan de stryka varandra av listan.

Duon sågs nämligen gosa loss på en sushirestaurang i veckan. Närgångna med mycket kroppskontakt, drog de mångas blickar till sig.

– De viskade och log åt varandra. Ibland såg det ut som att hon ville ta hans hand, men gjorde inte det. Hon var väldigt förtjust i honom, säger ett vittne enligt Hollyscoop.

Möjligtvis har Hollywood fått sitt nya inne-par. Men frågan är om det här är långsiktigt.

För kåt för sitt eget bästa?

Skrivet av:

Senaste nytt

Han har flest Grammisnomineringar i år

Rebecca Stella gör comeback i "Paradise hotel"

Rebecca Stella gör comeback som programledare för "Paradise hotel", skriver Aftonbladet. Därmed leder hon realityklassikern för sjätte gången.

Gustav Mandelmanns ord väcker reaktioner: "En skam för Sverige"

1 timme sedan
Gustav Mandelmann, känd från TV4-programmet "Mandelmanns gård", har publicerat ett inlägg på Instagram som delat följarna i två läger.

Spindelskräck i nya "Vermin" – "älskar dem"

2 timmar sedan
En skräckfilm om spindlar – men sedd ur spindlarnas synvinkel. Det är vad debuterande långfilmsregissören Sébastien Vanicek ville göra med sin film ”Vermin”. Och resultatet blev lyckat. Bra kritik, publiksuccé i Frankrike och priser på flera internationella skräckfilmsfestivaler.

Blackberry Smoke-trummis död

idag 02:56
57-årige Brit Turner, trummis och medgrundare till Sverigeaktuella rockbandet Blackberry Smoke från Georgia, USA, har avlidit, skriver bland andra Variety.

Statens konstråd köper Odells verk

igår 16:36
Statens konstråd har köpt konstnären Anna Odells uppmärksammade verk "Rekonstruktion – Psyket". Videoverket, som handlar om Odells vistelse på en sluten, psykiatrisk avdelning där hon bland annat har ett förhållande med sin vårdare, fick stor uppmärksamhet när det ställdes ut på Cecilia Hillström Gallery i början av året.