Josh Hartnett + Mischa Barton = sant

Alkisen Mischa och sexhummern Josh har funnit varandra.


Mischa Barton blev nyligen dumpad. På grund av sina alkoholproblem. Vad mer göra än att ge sig ut på nya jaktmarker? Josh Hartnett har det inte mycket bättre. Stjärnan ska ha blivit filmad när han hade sex med ett kvinnligt fan. Smaka på den. Men nu verkar de två problembarnen ha funnit varandra enligt celebrity-gossip.com. Igår sågs nämligen kändisarna ute på Londons gator där de delade en festnatt tillsammans. Eller åtminstone försökte Mischa få det hela att se ut som det. På ett ganska desperat sätt.

– Josh såg ganska uttråkad och ignorerade Mischa totalt. Men hon var ihärdig och kom närmare och närmare deras bord medan hon dansade ganska provokativt, berättar ett ögonvittne.

Det verkar också som att OC-stjärnan lyckades i sina raggningsförsök. Senare på kvällen gick nämligen duon hem till Joshs hotellrum.

Skrivet av:

Senaste nytt

"American hustle"-duo i ny spionfilm

1 timme sedan

Skådespelaren Ryan O’Neal död – blev 82 år

igår 23:22
Den Oscarsnominerade skådespelaren Ryan O’Neal har avlidit, 82 år gammal. Mest känd är han för en rad filmer från 1970-talet som "Love story", "Paper moon", "Go’dag yxskaft" och "Barry Lyndon".

Programledaren Victoria Dyring om att åldras: "Klok och cool"

igår 22:52
Hur mycket vet du egentligen om vetenskapsjournalisten och programledaren Victoria Dyring? Nyheter24 har samlat allt du kan tänkas vilja veta: uppväxten, vetenskapen och barnen.

Masha Gessen efterlyst av rysk polis

igår 21:48
Rysk polis har satt den kända exilförfattaren och Putinkritikern Masha Gessen på sin lista över efterlysta.

Grate satsar på kvalitet – får Naglerpriset

igår 20:16
Hon har bidragit till två Nobelpris och kämpat för den översatta kvalitetslitteraturen. Nu får Elisabeth Grate Naglerpriset för sin förläggargärning.

Djupare budskap i nya "Squid game"

igår 18:04
Länge gick det trögt med manusskrivandet för "Squid game"-skaparen Hwang Dong-hyuk, men nu pågår inspelningen av den andra säsongen av succéserien enligt plan.