Fredag 19 Aug
Stockholm

Pojkvännen friar till Snooki

Om Snooki säger ja är ännu oklart.
1 av 2
Om Snooki säger ja är ännu oklart. Foto: All Over Press
Snookis pojkvän Jeff Miranda går ner på knä och ber om hennes hand på omslaget av Steppin' Out Magazine.
2 av 2
Snookis pojkvän Jeff Miranda går ner på knä och ber om hennes hand på omslaget av Steppin' Out Magazine. Foto: Faksimil från Radar Online.

Jeff Miranda, Snookis pojkvän, friar på omslaget av Steppin' Out Magazine.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Romansen mellan Jersey Shore-stjärnan Snooki och hennes pojkvän Jeff Miranda har helt plötsligt tagits till nya höjder.

Killen har nu friat till henne, genom att posera, inoljad i bar överkropp, med frågan "Vill du gifta dig med mig?" i stora bokstäver, på omslaget av Steppin' Out Magazine.

– Jag vill att vi ska vara tillsammans för alltid. Jag kan se oss få barn tillsammans. Jag vill fria till henne. Om vi gifter oss kommer vi vara de bästa föräldrarna någonsin. Hon är så kärleksfull och sätter alla andras välmående före sig själv. Hon kommer vara en fantastisk mamma, säger han till tidningen, skriver Radar Online.

Han tror att hon kommer bli väldigt chockad när hon ser septembernumret av tidningen och passar på att vifta bort ryktena om att han bara skulle vara med henne för att bli känd.

– Jag kommer aldrig krossa hennes hjärta. Hon är en grym tjej. Om människor kunde se oss tillsammans skulle de se att vi är en perfekt kombo. Men folk tror att jag utnyttjar henne för hennes kändisskap, men det är bara skitsnack.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.