Söndag 9 Maj
Stockholm

Heroinskedar och blodiga sprutor

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Anna-Nicole Smiths privata helvete.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Rättegången mot Anna Nicole Smiths två läkare och hennes tidigare pojkvän fortsätter. Två av Annas barnflickor har nu vittnat, skriver Huffington Post. Här är några av detaljerna:

  • Anna Nicole Smith gick på över 18 olika mediciner samtidigt – bland annat smärtstillande och andra opiater. "Hon betedde sig som att hon var full. Hon kunde inte gå. Hon föll hela tiden och var inte kapabel att prata, hon fnissade mest", säger en av barnflickorna.

 

  • En av barnflickorna berättade att Annas dåvarande pojkvän Howard K Stern hävdade att Anna var sjuk, men barnflickan minns att när Anna inte var medicinerad så verkade hon må bra. – Hon brukade prata och le. Hon brukade dansa. Vi kollade på teve och läste bibeln tillsammans, minns barnflickan.

 

  • När Anna vägrade att ta sina mediciner övertalades hon av Howard K Stern henne att ta dem. När Anna tagit sina tabletter så var hon yr och sluddrade när hon pratade. I bland var hon till och med så svag att hon inte ens kunde hålla om sin bebis.

 

  • Båda barnflickorna gav liknande vittnesmål där de berättade om att de i badrummet hittade blodiga kanyler, bomullstussar och brända skedar med vätska i. Vid ett tillfälle såg en barnflicka hur Howard K Stern och en läkare tog in Anna Nicole i badrummet, och när de kom ut därifrån låg det kanyler och annat i badrummet.

 

  • Enligt en av barnflickorna finns det stora chanser att Anna Nicole led av narkolepsi. "Hon sov hela dagen. I bland somnade hon mitt i en mening".
Kommentera
Kopiera länk
Dela