1 av 3
- Foto: All Over Press
2 av 3
- Foto: All Over Press
3 av 3
- Foto: All Over Press

Paris smugglade kokain i trosorna

Paris Hilton är påhittig.


Ryan Simkin var kameraman för teveserien Girls Gone Wild, och nu har han skrivit en avslöjande bok om Hollywoods hetaste hemligheter. I boken berättar Ryan om hur Paris Hilton beställde en hel del kokain och ecstasy av honom inför en resa till Europa.

– Jag frågade om hon skulle flyga privatplan eller reguljärflyg, och hon sa att hon skulla åka reguljärflyg. Så artigt jag bara kunde frågade jag henne hur hon hade tänkt att resa med den stora mängde kokain och ecstasy på sig. Hon höll upp ett cigarettpaket och gestikulerade med handen ner mot sitt kön och visslade. Hon skulle gömma cigarettpaketet i sina trosor, skriver Ryan Simkin, enligt Huffington Post.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

1 timme sedan
Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

1 timme sedan
Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

Israelisk konstnär vägrar öppna Venedigpaviljong

1 timme sedan
Den israeliska konstnären Ruth Patir vägrar öppna Israels paviljong på Venedigbiennalen. Hon ställer som krav att Israel och Hamas når en överenskommelse om eldupphör samt att gisslan friges.