- Foto: Britta Pedersen / SCANPIX

Magnus Uggla plågas av det tuffa tempot

Ett eget radioprogram och nypremiär på Chinteatern har inneburit massor av arbete för Magnus Uggla. Artisten plågas nu av sömnproblem och sover bara fyra timmar per natt.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Trots att Magnus Uggla använt sömnpiller för att komma till rätta med sina sömnproblem, hjälper det inte.

– Jag har lärt mig att jag är lika trött dagen efter jag har tagit sömntabletter som om jag legat vaken hela natten, säger han till Aftonbladet.

Det är det hårda tempot med egna radioprogrammet Uggla i P4 och förberedelserna av Ugglas revyChinateatern i Stockholm som nära knäckt stjärnan. Den senaste tiden har sömnproblemen trappats upp.

– Jag lägger mig vid tolv men det tar ett tag innan jag somnar för att jag är uppe i varv. Sedan vaknar jag efter två timmar, sen somnar jag, sen vaknar jag igen. Sen är det upp klockan sju, säger han, säger han och fortsätter:

– Det är löjligt men man klarar sig. Trots att jag är helt slut kommer jag in i någon andra andning.

Fram till den 20 november är det fullt i kalender, men Uggla planerar inte att ta det lugnare. En ny skiva finns nämligen i tankarna.

– Det är ändå fem år sedan sist och musik har jag skrivit. Det finns så att det skulle fylla flera album, säger han till Aftonbladet.

/
/
/