Tisdag 19 Okt
Stockholm

Paow nedslagen av Kissie - och strippa

Kissie då hon gästade Bella & Tyra Show
1 av 3
Kissie då hon gästade Bella & Tyra Show. Foto:
2 av 3
Paow visar upp sitt blåmärke efter Kissies attack.
3 av 3
Paow visar upp sitt blåmärke efter Kissies attack. Foto: faksimil

Natten mot måndagen misshandlades storbloggerskan Paow av Kissie och strippan Izza Waljus. Kissie är nu polisanmäld. – Nu är jag så jävla trött på den bruden, skriver Paow.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Paow, eller Paulina Danielsson, uppger att hon natten mot måndagen blivit nedslagen av sin kollega, antagonisten Kissie och strippan Izza Waljus - känd från dokusåpan Mammas Pojkar.

Enligt Paow ska bråket börjat tidigt på kvällen när Kissie, eller Alexandra Nilsson som hon egentligen heter, medvetet gått rakt in i henne. Därefter ska en bloggerskorna kallat varandra för nedsättande ord.

"Sen när jag ska gå ut från resturagen så slänger hon någon dum kommentar så jag skvätter pepsi på henne, men det kommer på Izza och hon puttar bak mig av ren reflex och Alexandra sprakade mig i sidan när jag låg ner. Izza är inte anmäld, men det är Alexandra. Det kan ni ge er fan på för nu är jag så jävla trött på den bruden" skriver Paow på sin blogg.

Waljus kommenterar bråket så här på sin blogg.

"Paow och Kissie började bråka om någonting som var jävligt onödigt och båda gjorde riktigt fel mot varandra i stället för att hålla ihop när man är ute och har kul tillsammans. Paow flippar ur och tar en glasflaska och slänger på Kissie som råkar hamna på mig. Om Kissie sparkat på henne eller inte kan jag inte svara på."

Kommentera
Kopiera länk
Dela