Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

VIDEO: Joaquin Phoenix ber Letterman om ursäkt

- 24/09/2010, 09:50 -
1 av 2

ALL OVER PRESS

Då och nu. Joaquin Phoenix bad i torsdags om ursäkt.
2 av 2

Då och nu. Joaquin Phoenix bad i torsdags om ursäkt.

ALL OVER PRESS

Filmstjärnans förra besök hos Letterman är en klassiker. Den då skäggige Joaquin Phoenix gjorde ett högst bisarrt intryck och som avslöjats - en del i bluffdokumentären "I'm still here". När skådespelaren återvände till showen bad han om ursäkt. SE VIDEO.

Förra veckan avslöjade Casey Affleck, regissören bakom filmen I'm still here, att allt var en mästerlig bluff.

– Det är en otrolig rollprestation, det här är höjdpunkten på hans karriär. Jag ville aldrig lura någon, tanken på att spela folk ett spratt slog mig aldrig, berättar Casey för New York Times.

En av höjdpunkterna i filmen är när Joaquin Phoenix i februari i år besökte David Letterman. Intervju har setts miljontals gånger på internet. När filmstjärnan i torsdags återvände till showen - rakad - bad han om ursäkt.

– Du har intervjuat många, många människor och jag förutsatte att du skulle märka skillnaden på rollfigur och en riktig person. Men jag ber om ursäkt. Jag hoppas att jag inte förolämpade dig, sade Phoenix till Letterman.

Här ber Joaquin Phoenix om ursäkt

Så här såg det ut när Joaquin Phoenix besökte Letterman förra gången