1 av 3
2 av 3
3 av 3

Skarsgård: Hammarby är min älskarinna

Alexander Skarsgård säljer manus på auktion för att hjälpa Hammarby.


Köp manuset här

Här kan du buda på Alexander Skarsgårds signerade True Blood-manus.

Detta har hänt: Sedan Bajens uttåg ur Allsvenskan förra året har klubbens ekonomiska situation förvärrats. Styrelsemedlemmar och andra högt uppsatta personer inom Hammarby har avgått och en långsiktig plan finns knappast utstakad.

För drygt en månad sedan försökte klubben sälja sin målspruta, Linus Hallenius, för att trygga sin ekonomiska situation. Oenigheten om försäljningen var stor och efter att affären nästan misslyckades har turbulensen bara ökat.

Alexander Skarsgård är en stolt bajare. Nu när Hammarby ligger ekonomiskt risigt till så gör Alexander allt för att skjuta till pengar till klubben.

- Hammarby är min älskarinna. Jag klarar inte av att se henne lida, säger Alexander Skarsgård i en intervju med Hammarbys vänner.

I skrivande stund auktionerar Alexander ut ett manus från teveserien True Blood på Ebay. Pengarna går oavkortat till Hammarby, och i skrivande stund är det högsta budet uppe på 13 000 kronor.

Det arrangeras även ett "Bajen Aid" inför hemmamatchen mot Syrianska i morgon lördag. Där ska bland annat fotbollen från Bajens guldmatch 2001 samt en tröja från Real Madrids brassestjärna Kaká gå under klubban.

Hallenius magiska mål

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!