Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Filmstjärna öppnade dörren för polisen - i bikini

1 av 11

ALL OVER PRESS

2 av 11

ALL OVER PRESS

3 av 11

ALL OVER PRESS

4 av 11

ALL OVER PRESS

5 av 11

ALL OVER PRESS

6 av 11

ALL OVER PRESS

7 av 11

ALL OVER PRESS

8 av 11

ALL OVER PRESS

9 av 11

ALL OVER PRESS

10 av 11

ALL OVER PRESS

11 av 11

ALL OVER PRESS

Nöje | 15/10/2010 17:49

Grannen klagade över att Katherine Heigl och maken Josh Kelley var för högljudda i bubbelpoolen. När polis tillkallades öppnade Hollywoodstjärnan dörren i bikini. – Mina bröst såg löjliga ut, säger stjärnan om bilderna.

Katherine Heigl och maken Josh Kelleys mysiga hemmakväll blev inte riktigt som planerat.

Paret, som inte hade setts på en längre tid, hade planerat för en mysig stund i bubbelpoolen. Men grannen tyckte de var för högljudda. Till slut tillkallades polisen.

Endast iklädda bakläder öppnade paret dörren och började prata med konstaplarna.

- Det var bara vi två hemma. Vi gjorde några drinkar och jag hade satt på mig en sexigare bikini än vanligt eftersom jag inte hade träffat Josh på två veckor, säger Heigl till tidningen iVillage.

Stjärna berättar att hon och Kelly pratade i vanlig samtalston när grannen började ropa till dem att vara tysta. Då ringde Heigl till säkerhetsvakterna som dök upp.

– Poliserna dök upp. Vi tog inte på någon handduk, vi satte inte på oss någon badrock, vi gick bara ut för att prata om den här grannen som vi inte står ut med och mina bröst såg löjliga ut, berättar stjärnan till tidningen.