Fredag 17 Sep
Stockholm

Paow bedrog Hugo Rosas med Nemo

Hugo Rosas gillar att träna.
1 av 7
Hugo Rosas gillar att träna. Foto: Bild från http://www.hugorosas.se.
Hugo Rosas och Paow osäkrar Grekland.
2 av 7
Hugo Rosas och Paow osäkrar Grekland. Foto: Bild från http://www.hugorosas.se.
Paow är ångerfull efter sitt snedsteg.
3 av 7
Paow är ångerfull efter sitt snedsteg. Foto: Paow.se
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Ett triangeldrama skakar bloggosfären efter att Jockibois smyginspelade samtal där bloggstjärnan Paulina "Paow" Danielsson erkänner otrohet publicerats på Youtube.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De inblandade i det bloggdrama som nu utspelar sig är några av Sveriges största bloggprofiler och hetaste dokusåpakändisar. Upprinnelsen till dramat är följande:

Paow har sedan några månader tillbaka haft ett förhållande med Hugo Rosas. Sedan en tid tillbaka har hon spenderat mycket tid tillsammans med "Kungarna av Tylösand"-deltagaren Nemo Hedén.

Rykten har florerat om en romans mellan Paow och Nemo. Paow har bestämt avfärdat alla påståenden och trots en del turbulens har Hugo valt att lita på sin flickvän.

Men dramat får nu en plötslig vändning efter att Jockiboi, en annan av deltagarna i Kungarna av Tylösand, publicerat ett telefonsamtal med Paow i sin blogg, där hon öppet erkänner sitt snedsteg.

När telefonsamtalet var publicerat kröp Paow till korset, och erkände i sin blogg att hon legat med Nemo på en fest i Danderyd.

"Jag har låtsas som att det inte har hänt. Jag känner mig så jävla äcklig.", skriver Paow i sin bekännelse.

Hugo Rosas säger sig vara helt förkrossad. I sin blogg skriver han:

"Jag älskar Paulina, det är väl därför det gör så ont. Men jag fattar inte varför hon gjort såhär mot mig? Efter allt jag gjort för henne?".

Samtidigt tackar han sina läsare för allt stöd han fått under den tuffa period han haft.

"Tack för allt stöd! Jag kommer tillbaka någongång och då lovar jag att jag ska vara stark om ni lovar mig att vara med mig?".

Jockiboi skriver i sin blogg att han publicerat samtalet för att rentvå sin vän Nemo.

"Jag gör detta för Nemos skull. Han är en av mina bästa vänner, Han har fått så mycket skit pga av detta som var ett rykte först.Han har blivit uthängd att ha könssjukdomar, Blivit kallad lögnare osv. Och jag tycker man ska stå för en otrohet."

Hugo Rosas har varit benägen att förlåta Paow tidigare. Den här gången verkar han dock fast besluten att gå vidare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela