Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anna Book akut till sjukhus

- 25/10/2010, 09:06 -
1 av 4

Dan Hansson/Svd/Scanpix

2 av 4

Maja Suslin/SCANPIX

3 av 4

Claudio Bresciani / SCANPIX

4 av 4

Maja Suslin/SCANPIX

Anna Book kollapsade i hemmet.

Anna Book kollapsade hemma och fick med ambulans föras akut till sjukhus. Återigen är det Annas mage som spökar. Hon kan nu tvingas till två bukoperationer.

På sin blogg berättar Anna om den hemska händelsen.

– Jag lagade middag, Klyftpotatis, lövbiff 2 goda såser & en stor härlig sallad. Vi åt alla tillsammans och det var roligt, vi talade & skrattade & barnen småshowade…..sedan kände jag ett tryck i bröstet, fick kraftiga smärtor i min mage & ett starkt illamående lite så som jag kände då jag vart sjuk uppe på Hälso Campen i Rättvik förra året. Så jag tänkte gå och lägga mig på sängen en stund och vila…men jag tog mig bara ut i hallen, där svimmade jag, skriver Anna i sin blogg.

Anna Books hälsohistoria är mörk och lång. Vem minns inte skräcklöpsedlarna om att Anna Book hade två liter torkat blod i magen? Anna har tidigare genomgått en gastic bypass, skriver Aftonbladet. Vid operationen vägde Anna maffiga 108 pannor. Efter operationen gick Anna ner hela 43 kilo. Dessutom växte Annas livmoder fast i en bukhinna, skriver Aftonbladet vidare.