1 av 3
- Foto: Johannes Helje/Nöjesguiden
Dessie när hon besökte Bella & Tyra Show.
2 av 3
Dessie när hon besökte Bella & Tyra Show. - Foto: Anais Gonzales Cruz
3 av 3

Dessie talar ut om misshandeln

Bloggerskan Dessie berättar i Nöjesguiden om hur hon misshandlades av en tidigare pojkvän.


Dessie talar ut

I det kommande numret av tidningen Nöjesguiden (nr 10/2010), som finns ute fredag den 5 november kan du läsa hela intervjun med Dessie.

I det kommande numret av tidningen Nöjesguiden berättar bloggerskan Dessie om sitt tidigare destruktiva förhållande med en pojkvän som misshandlade henne.

– Älskar man någon annan mer än sig själv skulle man tåla allt och kunna bli behandlad hur som helst. Jag hade en pojkvän som slog och misshandlade mig förut. Men sådant där händer inte längre. Han hör av sig till mig på natten ibland men jag vill inte ha kontakt med honom, säger Dessie till Nöjesguidens skribent Aaron Eklöf.

Dessie berättar vidare att hon älskade killen mer än sig själv, men att omgivningen och stöttande läsare fick henne att vakna upp och inse hur det låg till.

– Tidigare älskade jag honom mer än mig själv och jag tänkte inte riktigt på vad han gjorde mot mig egentligen, säger Dessie till Nöjesguiden.

"Jag blödde näsblod och var helt förstörd"

Dessie har fått ta emot stark kritik efter att hon tidigare bloggade mycket om sitt hårda och frekventa festande. Hon säger själv att hon tidigare var alkoholist. Hon sov hela dagarna och orkade inte mycket.

– Jag började dricka för mycket. Först festade man en gång i veckan, sedan blev det två gånger i veckan, som blev hela helgen och till slut även på torsdagen och lill-lördag, säger hon.

I Nöjesguiden berättar hon även om sin omtalade resa till Spanien.

– Vi drack i två veckor. Det var en enda dag som vi inte drack. Vi gick ut på klubbarna och på krogarna hela tiden. Hela resan var en fest. Vi var helt slut när vi kom hem. Jag blödde typ näsblod och var helt förstörd, säger Dessie till Nöjesguiden.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

3 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.