Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dessie talar ut om misshandeln

- 02/11/2010, 17:00 -
1 av 3

Johannes Helje/Nöjesguiden

Dessie när hon besökte Bella & Tyra Show.
2 av 3

Dessie när hon besökte Bella & Tyra Show.

Anais Gonzales Cruz

3 av 3

Bloggerskan Dessie berättar i Nöjesguiden om hur hon misshandlades av en tidigare pojkvän.

I det kommande numret av tidningen Nöjesguiden berättar bloggerskan Dessie om sitt tidigare destruktiva förhållande med en pojkvän som misshandlade henne.

– Älskar man någon annan mer än sig själv skulle man tåla allt och kunna bli behandlad hur som helst. Jag hade en pojkvän som slog och misshandlade mig förut. Men sådant där händer inte längre. Han hör av sig till mig på natten ibland men jag vill inte ha kontakt med honom, säger Dessie till Nöjesguidens skribent Aaron Eklöf.

Dessie berättar vidare att hon älskade killen mer än sig själv, men att omgivningen och stöttande läsare fick henne att vakna upp och inse hur det låg till.

– Tidigare älskade jag honom mer än mig själv och jag tänkte inte riktigt på vad han gjorde mot mig egentligen, säger Dessie till Nöjesguiden.

"Jag blödde näsblod och var helt förstörd"

Dessie har fått ta emot stark kritik efter att hon tidigare bloggade mycket om sitt hårda och frekventa festande. Hon säger själv att hon tidigare var alkoholist. Hon sov hela dagarna och orkade inte mycket.

– Jag började dricka för mycket. Först festade man en gång i veckan, sedan blev det två gånger i veckan, som blev hela helgen och till slut även på torsdagen och lill-lördag, säger hon.

I Nöjesguiden berättar hon även om sin omtalade resa till Spanien.

– Vi drack i två veckor. Det var en enda dag som vi inte drack. Vi gick ut på klubbarna och på krogarna hela tiden. Hela resan var en fest. Vi var helt slut när vi kom hem. Jag blödde typ näsblod och var helt förstörd, säger Dessie till Nöjesguiden.