Utan sju anställda skulle Isabels hus förfalla

- 09/11/2010, 12:31 -

Bertil Ericson / Scanpix

Isabel Adrian, känd från teveprogrammet Svenska Hollywoodfruar, skapade ett flertal rubriker redan efter första programmet. Bland annat ger hon Sverige hård kritik.

– Vi var tvungna att fly Sverige på grund av den jävla jantelagen, säger Isabel Adrian, 33, i premiäravsnittet.

Avundsjukan ska alltså vara en av anledningarna till att hon lämnade landet.

Isabel lever nu ett glamouröst liv i Hollywood med sin make Steve Angello. De bor tillsammans i ett hus som tidigare tillhörde Sean Combs, känd som P Diddy.

Hollywoodfrun säger att hon till en början trodde att de skulle klara av att sköta huset själva, men förstod snart att hon behövde hjälp. Nu har Isabel två trädgårdsmästare, två städerskor, poolkille, barnskötare och en vaktmästare som hjälper henne enligt Expressen.

– Det låter drygt, att jag har jättemycket personal. Det är inte att jag har det för att jag vill ha det. Jag skulle gärna slippa betala alla dem och göra det själv. Men det går inte tyvärr. Då skulle huset förfalla, säger hon i programmet.

Hon påstår även att man inte skulle kunna ha så många anställda i Sverige för då visar man svaghet.

– Visar man minsta lilla svaghet, eller tar till hjälpmedel, då är man en dålig morsa. Och det är en av anledningarna till att jag lämnat landet, säger hon medan hon pekar finger mot kameran.