Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Michael Douglas försvinner - satt på fettdiet

- 12/11/2010, 18:16 -
1 av 2

ALL OVER PRESS

2 av 2

ALL OVER PRESS

Filmstjärnan gått ner enormt i vikt under sin cancerbehandling. Nu sätts Michael Douglas på en fettdiet för att lägga på sig.

Sedan Michael Douglas påbörjade sin cancerbehandling har han tappat enormt i vikt, på nyligen publicerade bilder går det knappt att känna igen honom.

Enligt brittiska tidningar väger Michael så lite som 57 kilo. För att gå upp i vikt går han nu på en specialdiet som kräver att han äter var tredje timme.

– Han behöver lägga på sig. Han är så ömtålig att läkarna är rädda att han inte kommer att kunna återhämta sig från behandlingen ordentligt, säger en källa uppger Female First.

Filmikonens fettdiet består av mat som innehåller rent fett och organisk lever. Dessutom ingår feta pastasåser och kyckling i dieten.

– Levern och fettet hjälper till att alkalisera kroppen medan kyckling är fyllt av näring. Och allt är lätt att svälja, säger källan uppger Female First.