1 av 8
- Foto: All Over Press
2 av 8
- Foto: All Over Press
3 av 8
- Foto: All Over Press
4 av 8
- Foto: All Over Press
5 av 8
- Foto: All Over Press
6 av 8
- Foto: All Over Press
7 av 8
- Foto: All Over Press
8 av 8
- Foto: All Over Press

Depps ansikte totalförstört av festande

Johnny Depp dricker som en svamp. Nu har hans utseende tagit rejält med stryk.


Johnny och Keith

I Pirates of the Caribbean spelar Keith Richards pappa åt Johnny Depps rollfigur, kapten Jack Sparrow. Men Johnny och Keith har känt varandra i över 15 år.

– Deras vänskap bygger på en ömsesidig respekt för musik, konst - och supa, säger en källa till National Enquirer.

Johnny Depps en gång så vackra utseende är ett minne blott. Anledningen stavas toksupande med bästa kompisen, Rolling Stones-gitarristen Keith Richards, 66.

Nu har filmteamet som jobbar med Johnny Depp i Pirates of the Caribbean tagit till drastiska åtgärder – de tvingar den ständigt bakfulle Depp att genomgå isbad i isvatten. Allt för att stjärnan ska kunna återhämta sig från sina sena och många festnätter.

– Det har blivit så illa att Johnny vaknar upp och hans annars så vackra ansikte är alldeles svullet efter allt supande. Keith slutade knarka på 70-talet men gillar fortfarande att dricka – och Keith och Johnny gör det nästan varje natt, säger en källa till National Enquirer, via Celebitchy.

Filmteamets isbad står redo varje morgon.

– Det är omöjligt att säga om Keith har haft en tuff natt eftersom han är så rynkig. Men med Johnny är det helt uppenbart, avslutar källan.

VIDEO: Keith Richards är full och kastar ut en teve

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.