Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
1014
reaktioner idag

Depps ansikte totalförstört av festande

Johnny Depp dricker som en svamp. Nu har hans utseende tagit rejält med stryk.

Johnny Depps en gång så vackra utseende är ett minne blott. Anledningen stavas toksupande med bästa kompisen, Rolling Stones-gitarristen Keith Richards, 66.

Nu har filmteamet som jobbar med Johnny Depp i Pirates of the Caribbean tagit till drastiska åtgärder – de tvingar den ständigt bakfulle Depp att genomgå isbad i isvatten. Allt för att stjärnan ska kunna återhämta sig från sina sena och många festnätter.

– Det har blivit så illa att Johnny vaknar upp och hans annars så vackra ansikte är alldeles svullet efter allt supande. Keith slutade knarka på 70-talet men gillar fortfarande att dricka – och Keith och Johnny gör det nästan varje natt, säger en källa till National Enquirer, via Celebitchy.

Filmteamets isbad står redo varje morgon.

– Det är omöjligt att säga om Keith har haft en tuff natt eftersom han är så rynkig. Men med Johnny är det helt uppenbart, avslutar källan.

VIDEO: Keith Richards är full och kastar ut en teve

Mer:

Jolie och Depps heta duschscen "borta"