1 av 5
- Foto: All Over Press
2 av 5
- Foto: All Over Press
3 av 5
- Foto: All Over Press
4 av 5
- Foto: All Over Press
5 av 5
- Foto: All Over Press

Courtney Love stämd av diamantkung

Courtney Love har inte lämnat tillbaka sitt bling.


Juveleraren Jacob & Co stämmer nu Courntey Love. Anledningen är att Courtney den 21 september 2010 lånade smycken till ett värde av nästan en miljon kronor.

Courtney lånade två stycken halsband i vitt guld och diamanter, ett armband i vitt guld och ett par örhängen i vitt guld och diamanter. Enligt stämnngsansökan har Courtney bara lämnat tillbaka armbandet, skriver Huffington Post.

Courtney ska ha sagt till juvelaren att hon tappat smyckena, men enligt deras avtal så är Courtney ansvarig för smyckena oavsett om de går sönder eller försvinner.

New York-baserade Jacob & Co grundades av Jacob "Jacob the Jeweler" Arabo. I hiphop-kretsar kallas han för King of Bling.

King of Bling har dessutom avtjänat en tid på kåken efter att ha ljugit för polisen när de undersökte en drogkartell.

Notorious B.I.G., Madonna, Kanye West och Elton John är bara några av de superstjärnor som burit hans smycken. Kanye West namedroppade dessutom Jacob Arabo i sin låt Diamonds From Sierra Leone (Remix).

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

2 timmar sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

2 timmar sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

2 timmar sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?