1 av 7
- Foto: All Over Press
2 av 7
- Foto: All Over Press
3 av 7
- Foto: All Over Press
4 av 7
- Foto: All Over Press
5 av 7
- Foto: All Over Press
6 av 7
- Foto: All Over Press
7 av 7
- Foto: All Over Press

Beyoncés fläskiga 14-miljoners present till Jay-Z

Beyoncé köpte världens snabbaste bil till sin babe.


Den 4 december fyllde Jay-Z hela 41 år – något som hans hustru Beyoncé inte tänkte låta gå obemärkt förbi. Beyoncé öppnade plånboken och pungade ut hela 14 miljoner kronor för en födelsedagspresent till sin älskling.

Beyoncé slog till på en Bugatti som går från noll till sextio på två och en halv sekund. Beyoncé var tvungen att beställa bilen ett helt år i förväg, skriver Daily Mail.

Andra lyckliga Bugatti-ägare är Simon Cowell, Tom Cruise, Tom Brady, Ralph Lauren och Chris Brown.

Bugattin är ett välkommet tillskott i Jiggas motorstall, och den får gott sällskap av hans andra vrålåk – en Rolls Royce Phantom, en Ferrari F430 Spider, en Maybach 62S och en Pagani Zonda Roadster.

/
/
Senaste nytt

Statens konstråd köper Odells verk

2 timmar sedan

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

2 timmar sedan
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

idag 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

idag 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

idag 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.

Trump måste sluta spela Sinéad O'Connors musik

idag 14:00
Den döda sångerskan Sinéad O'Connors dödsbo vill förbjuda den republikanske presidentkandidaten Donald Trump att spela hennes musik på sina politiska valmöten, uppger BBC.