Svensk porrskådis blir tevestjärna i USA

- 13/12/2010, 09:17 -
1 av 2

JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX

2 av 2

JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX

Fredrik Eklund var en firad porrskådis som vann massor av priser. Nu är han framgångsrik fastighetsmäklare på Manhattan och har sålt lägenheter till Jessica Alba, Ben Stiller och Brooke Shields. 

Om en vecka börjar Million dollar listing spelas in. I programmet får tittarna följa framgångsrika mäklare på Manhattan. En av dem är svenske Fredrik Eklund.

I början av 2000-talet vann han flertalet priser för sina insatser i olika porrfilmer. Han har tilldelats en GayVN, eller en "Gayporr-Oscar" som det presitgefyllda priset kallas.

– Jag ångrar ingenting, säger han till Expressen.

Och tillägger:

– Du vet, livet är ganska kort ändå, så jag tycker inte att det finns tid att ångra saker. Om något tycker jag att vi behöver lära oss att skratta mer.

 

Framgångsrik

Han säljer spektakulära och exklusiva våningar i fashionabla områden runtom i världen. Förra året sålde han, enligt magasinet Real Deal, lägenheter för svindlande 400 miljoner kronor.

– Jag sålde en lägenhet i förra veckan för 40 miljoner –kronor i Chelsea. Åtta meter i takhöjd, komplett med en hiss som –parkerar bilen i lägenheten, typ i vardagsrummet, säger han till Expressen.