Dessie, Lazee och Adam Tensta hängde med sina fans

- 14/12/2010, 17:15 -
1 av 8

Linn Stålberg

2 av 8

Linn Stålberg

3 av 8

Linn Stålberg

4 av 8

Linn Stålberg

5 av 8

Linn Ståberg

6 av 8

Linn Stålberg

7 av 8

Linn Stålberg

8 av 8

Linn Stålberg

Nackademins Gymnasieelever fick tidigt i morse en glad överraskning. Inga mindre än rapparna Adam Tensta och Lazee besökte dem tillsammans med bloggerskan Desirée Nilsson, också känd som Dessie.

Rektorn på Nackademins Gymnasium gav en ledtråd till vad överraskningen var när hon själv började rappa till artisternas gemensamma låt We are the young and restless. När eleverna fick syn på rapparna som smög ut under tiden utbröt ett unisont glädjevrål.

– Det blev en enorm överraskning, vi visste inte alls att de skulle komma hit, berättade en av eleverna efteråt.

Adam Tensta och Lazee framträdde tillsammans några av sina mest populära låtar, bland annat deras gemensamma We are the young and restless. Lazee framförde sin Do it, medan Adam Tensta bjöd på sin nya hit OK Wow och drog ner stort jubel. Eleverna sjöng med och passade på att ta bilder tillsammans med rapparna efter framträdandet. Både Adam Tensta och Lazee stannade så länge det krävdes för att varje elev skulle få sin stund med dem.

– Vi älskade framträdandet! De är jätteduktiga på att hypa folk, det var helt otroligt. Desstuom fick vi lyssna på dem live. Det är något inte många får uppleva, sa en av eleverna lyriskt efter showen.

Adam Tensta såg väldigt nöjd ut över mottagandet deras uppträdande fick, och pratade om de gamla kvarteren i Tensta med några elever som var därifrån. Många tyckte även att det var kul att se bloggerskan Dessie. Men en av lärarna var upprörd över att bloggerskan hade en äkta päls på sig.

– Vem har på sig sånt nuförtiden?