Ordkrig efter Paradise Hotel

- 15/12/2010, 20:00 -
1 av 2

TV6

2 av 2

TV6

I onsdagskvällens Paradise Hotel-avsnitt ser man hur en konflikt bryter ut mellan Jean Pierre Lopes Marques, 24, och Johannes Aasa, 21. Ordkriget fortsätter efter programmet.

Under avskedsfesten hamnar Jean Pierre och Johannes i en diskussion. Jean Pierre känner sig sviken av Johannes och menar att Paradise Hotel-rivalen gick bakom hans rygg när han ställde sig bakom Alexandra.

– Jag är en känslig kille och jag blev jätteledsen och besviken på mig själv och alla andra i Paradise, säger Jean Pierre om varför han grät efter bråket.

– Jag ringde Johannes förra veckan och skällde ut honom för det. Det sitter kvar forftarande, säger han till Nyheter24.

Johannes å sin sida menar att Jean Pierre bara är avundsjuk för att han kom längre i tävlingen och menar att alla som är med i Paradise Hotel vet att det handlar om ett spel.

– Jean Pierre tar det här för personligt. Det var egentligen bara onödigt att han kom tillbaka till Paradise. Det skapade bara drama.

När Johannes får reda på att Jean Pierre grät efter bråket skrattar han bara och säger sig inte ha känt till det.

Nu när båda är hemma har de återupptagit kontakten - enligt Jean Pierre...

– Johannes brukar ringa mig och be om råd alltifrån vad han ska ha på sig till vilka tjejer han ska dejta. Jag gillar att hjälpa folk. Jag är hans mentor, säger Jean Pierre.

Johannes är dock inte riktigt med på noterna.

– Jag ser absolut inte upp till honom, JP försöker bara ge igen för att jag kom längre i Paradise Hotel. Jag har inget emot honom, men vi lever helt olika liv just nu.