Stockholm

Vänsterextremister tar på sig attentatet mot Kissie

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
Nu tar sig den vänsterextrema gruppen Revolutionära Fronten på sig attacken.
5 av 5
Nu tar sig den vänsterextrema gruppen Revolutionära Fronten på sig attacken. Foto: Faksimil/Revfront.org

Den vänsterextrema gruppen Revolutionära Fronten tar nu på sig grisblodsattacken mot Kissie och kallar det för "en försenad julklapp".


Läs mer

I förra veckan vandaliserades bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilssons ytterdörr när någon eller några har skrivit "BORGAR HORA" på den och hällt grisblod nedanför.

– Det handlar om avundsjuka. Säkert avundsjuka sossar som inte har några pengar, sa hon då.

Och bara ett par dagar efter attacken tar sig den vänsterextrema gruppen Revolutionära Fronten på sig attentatet. På sin hemsida skriver de att attacken är ett led i klasskampen, där Kissie är "en liten lattesörplande, bortskämd överklassbracka som bidrar noll till samhällets välfärd mot radikala arbetare som sliter för välfärden och folks välmående".

Vänsterextremisterna kallar attentatet för en försenad julklapp till superbloggerskan.

"Vi kommer självklart att göra livet surt för överklassen, något som Alexandra ”Kissie” nog fick känna tisdagen den 28 december när vi i RF gav henne en försenad julklapp i form av grisblod och ett talande meddelande"

Bloggerskan, som tidigare sagt att hon ska ansöka om hemlig adress, får även sitt personnummer och sin adress uthängd på vänsterextremisternas hemsida.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.